Apple estimeaza ca va vinde 6 milioane de tablete iPad lunar

Anul trecut chiar inainte de lansarea tabletei iPad Apple avea deja probleme cu stocurile iar anul acesta compania pare sa ia masuri de precautie pentru a evita astfel de probleme. Apple a incheiat contracte cu doi noi producatori de panouri touch estimand ca va reusi sa vanda aproximativ 6 milioane de tablete iPad pe luna. In momentul de fata Apple vinde in jur de 4 milioane de tablete pe semestru deci compania se asteapta la o crestere considerabila a cererii dupa lansarea iPad 2 si asta ma face sa ma gandesc la faptul ca tableta iPad 2 ar putea fi un gadget la fel de “revolutionar” precum iPhone 4.

Apple’s orders of iPad 2 are expected to top six million units a month compared to a volume of four million units a quarter for the current version, pushing Apple to expand the number of touch panel suppliers, the sources noted.

Desi aparusera zvonuri care indicau faptul ca Apple ar putea lansa si o tableta iPad 2 cu ecran de 7 inch iata ca deocamdata nu exista nimic 100% concret care sa indice o posibila orientare in aceasta directie.