Posibil pret pentru iPhone 4 la Cosmote!

Stiti cu totii ca la Cosmote se vand terminale decodate si se pare ca iPhone 4 nu va fi o exceptie de la aceasta regula, cel putin asta spun informatiile de pana acum. Desigur ca aceste informatii pot fi total false deoarece nu sunt oferite de vreun oficial al Cosmote ci de diferite persoane din preajma operatorului. La fel de inexacte pot fi si informatiile de mai jos pe care va rog sa le luati cu titlul de zvon!

Iata posibilul pret pentru iPhone 4 la Cosmote,vorbim de preturi “la liber” deci fara contract pentru telefoane factory unlocked :

  • IPHONE 4 16 GB – 2750 RON CU TVA;
  • IPHONE 4 32 GB – 3200 RON CU TVA.

Suna bine pentru voi? Parca suna prea bine pentru mine.

25 COMENTARII

  1. Au dat lovitura in sensul ca o sa vanda o gramada de telefoane iPhone 4, dar cati o sa isi si faca contract cu Cosmote? O sa fie multi clienti de Vodafone si Orange care o sa isi cumpere iPhone 4 de la Cosmote si o sa le foloseasca in retele mai sus amintite. Eu zic ca Cosmote face o greseala ca vinde telefoane deblocate, dar e bine pentru noi ca si utilizatori.

  2. Atat timp cat fac bani de ce e gresit? Cosmote nu are o retea de internet care sa sustina smartphone-uri precum iPhone 4. Cosmote trebuie sa faca niste oferte care sa suplineasca aceste lipsuri.

  3. Marean, daca toata lumea ar avea conceptiile tale de genu ” se strica il arunci” ne-am duce de tot de rapa.
    Banuiesc ca tie cand ti se termina bateria la ceas il dai jos de la mana si il arunci la cosul de gunoi.
    Sunt slabe sanse sa se strice din senin iar daca ii scapi pe jos si se strica nu ti-l repara oricum pe garantie.

    Cat despre preturi mie unul mi se par decente….pana la urma cam asta este pretul lor.
    La emag modelul de 32 de GB costa 30 de milioane.
    Interesant de vazut este daca se vor intrece variantele de abonamente pentru Iphone, dar presimt ca tot Cosmote o sa aiba cele mai atractive oferte.

    Eu personal nu suport reteaua Cosmote (cu reclame de genul vorbeste pana faci spume la gura) dar poate se va merita un abonament la ei doar pentru telefon 🙂

  4. @Andrei am o cunostinta care a cumparat un iphone de la astfel de baieti, s-a stricat, nu l-a scapat pe jos, pur si simplu, se restarta intr-una pana cand nu a mai pornit, a fost cu el prin asa zise serviciuri pentru iphone si nu i-au facut mare branza, ultima solutie a fost sa-l puna in vitrina pe post de bibelou de 1700 lei cat a dat pe el.

    @shiretzicu 250 de lei, nu e o reducere la tine? cat ai fi vrut 1000 lei?

  5. Nu cred ca astea vor fi tarifele.insa mai putem abera pe seama lansarii ce se apropie,apropo de tarife,si apoi,dupa ce le vom afla se vor spulbera toate visele.Nu va fi oferta la 1 leu.

  6. Oferta cu 15% reducere la cosmote se aplica si la i4 luate la liber, sau numa cele achizitionate cu abonament?….stie cineva?

  7. Wrong ideea! Am un iphone 3G de 1 an si jumatate si merge brici!Luat din State cu 150 US dollars la aceea vreme. Garantie? Daca se poate la preturi la juma de pret sa sfert de pret codat care ar fi problema? 70% din iphone-isti au tel codate luate din alte tari.

  8. Cam asta am gasit eu pe un site.
    Astazi 16.12.2010 vino intre orele 22 – 01 la magazinul Germanos si ai reducere de 15% la toate produsele din magazin. Plus Iphone 4 la preturi promotionale cu noile abonamente speciale. Adresa str. Mihai Viteazu, nr.15 ZONA tomis Mall

  9. La Orange este 700 EUR, TVA inclus. Sunt obligati sa-l decodeze la cerere gratuit. Deci diferenta este de 50 EUR. Pentru cateva ore.

  10. @Marean: Ce a patit prietenul tau suna a problema de soft. Nu mai porneste deloc pt ca nu mai are baterie, iar cand booteaza(marul alb pe ecran) nu se incarca sub nici o forma.

  11. La viscolul de afară, nu cred că se vor găsi prea mulți cumpărători dispuși să stea noaptea la coadă.
    “Și mâine-i o zi!”