Pregateste Orange o noua oferta pentru iPhone 4?

La scurt timp dupa lansarea iPhone 4 de catre Cosmote si Vodafone, la Orange terminalul a devenit indisponibil in magazinul online si unii dintre voi au inceput sa speculeze faptul ca Orange ar putea pregati o noua oferta pentru atat de cautatul dispozitiv Apple. In momentul de fata terminalul este inca indisponibil in magazinul online si sincer sa fiu consider ca Orange ar putea lansa o noua oferta pentru iPhone 4 avand in vedere ca acum nu mai detin exclusivitate pe piata iar clienti au cu ce compara oferta lor.

Orange are o oferta buna pentru iPhone 4, comparativ cu celelalte, are preturile cele mai mici pentru achizitionarea terminalului la abonament, aici ma refer la pretul de acum nu de cel final, insa orice poate fi imbunatatit. Nu ar strica sa vedem ceva mai mult trafic inclus in abonamentele Orange pentru iPhone, nu ar strica sa vedem optiunea modem gratuita, asa cum o ofera Cosmote, nu ar strica sa existe si un abonament mai mic pentru cei care nu doresc abonamente de 30€ si desigur nu ar strica sa vedem iPhone factory unlocked la Orange, dar asta nu se va intampla.

Ofertele celor de la Orange si Cosmote sunt foarte apropiate, fiecare dintre ele avand oferind bonusuri pentru clientii proprii si desi cea de la Cosmote pare usor mai buna totusi trebuie luata in considerare maturitatea si calitatea serviciilor oferite de Orange vs cele ale companiei Cosmote. Pe de alta parte in Romania anului 2010(in curand 2011) lumea se orienteaza catre preturi mici lasand calitatea pe locul 2 asa ca oferta celor de la Orange ar putea fi usor imbunatatita. Chiar daca nu o vor imbunatati, ganditi-va bine pe ce dati banii, ganditi-va ca la Cosmote aveti pretul cel mai mic dar si serviciile aferente.