Prima Pagina aplicatii Nokia ar putea fabrica smartphone-uri cu Windows Phone 7

Nokia ar putea fabrica smartphone-uri cu Windows Phone 7

11

Credeati ca Nokia este o companie incapabila de schimbare? Credeati ca Nokia va “muri cu Symbian” de gat? Ei bine v-ati inselat! Conform unor surse, noua conducere de la Nokia ar fi inceput luna aceasta discutiile cu cei de la Microsoft pentru construirea unor noi smartphone-uri sub brandul Nokia insa cu Windows Phone 7 instalat. Cei din conducerea Nokia au sustinut in repetate randuri ca au incredere in propriile sisteme de operare : Symbian, Meego, si e foarte surprinzator sa vedem acum ca isi schimba strategia.

The talks were initiated by the new Nokia management.  And they are talking not about the technology exchange, or more Microsoft apps on Nokia phones. They are talking about the creation of new line of Windows Phone devices, which could be sold under Nokia brand, via Nokia distribution channels and have some typical  Nokia features.

Nokia pare a face pasi importanti spre dezvoltarea de smartphone-uri cu sisteme de operare competitive si nu pot decat sa ma bucur de faptul ca Apple va avea in sfarsit un competitor serios in Nokia. Singura problema cu cei de la Nokia este faptul ca au obiceiul de a face design-uri demodate, nu introduc elemente noi utile in smartphone-uri si daca se hotarasc se continue in aceeasi linie atunci vor avea de pierdut in viitor.