Nokia ar putea fabrica smartphone-uri cu Windows Phone 7

Credeati ca Nokia este o companie incapabila de schimbare? Credeati ca Nokia va “muri cu Symbian” de gat? Ei bine v-ati inselat! Conform unor surse, noua conducere de la Nokia ar fi inceput luna aceasta discutiile cu cei de la Microsoft pentru construirea unor noi smartphone-uri sub brandul Nokia insa cu Windows Phone 7 instalat. Cei din conducerea Nokia au sustinut in repetate randuri ca au incredere in propriile sisteme de operare : Symbian, Meego, si e foarte surprinzator sa vedem acum ca isi schimba strategia.

The talks were initiated by the new Nokia management.  And they are talking not about the technology exchange, or more Microsoft apps on Nokia phones. They are talking about the creation of new line of Windows Phone devices, which could be sold under Nokia brand, via Nokia distribution channels and have some typical  Nokia features.

Nokia pare a face pasi importanti spre dezvoltarea de smartphone-uri cu sisteme de operare competitive si nu pot decat sa ma bucur de faptul ca Apple va avea in sfarsit un competitor serios in Nokia. Singura problema cu cei de la Nokia este faptul ca au obiceiul de a face design-uri demodate, nu introduc elemente noi utile in smartphone-uri si daca se hotarasc se continue in aceeasi linie atunci vor avea de pierdut in viitor.

11 COMENTARII

  1. Fac pariu ca cei care comenteaza de rau despre Microsoft, folosesc un calculator cu Windows pt ca le este util de cele mai multe ori.

  2. Varza nokia nu a fost niciodata. Sa nu uitam de 3310. Sa nu uitam de fiabilitatea hardware.
    Va fi o combinatie foooarte buna.
    Din punctul meu de vedere windows abia acum incepe sa ia in serios piata telefoanelor mobile. AbIa acum isi promoveaza windows mobile serios. Pana acum aveau diverse branduri care erau cum erau.
    Dar nokia si wm7. Suna bine.

  3. Ca telefon mobil Nokia au fost si sunt cei mai tari. Pe partea de smartphone au pierdut destul teren cu symbian care a ramas cam la fel de la inceput, dar cu Windows Mobile 7 treburile se vor redresa in mod sigur.

  4. Dupa ce ca ii mergea rau cu symbian …ca nu au mai adus nici o modificare care sa fie pe placul consumerilor …acum ca sa aliat cu windows pff ….BSD direct !! :))

  5. Nu Windows Mobile 7, ci Windows Phone 7, e un cu totul alt sistem de operare, capabil, spun eu, sa concureze si cu iOS peste ceva timp. Au invatat multe din esecul Windows Mobile 6, 6.1, 6.5 si au schimbat radical GUI-ul. Problema principala, in afara de lipsa de aplicatii, o reprezinta ca modelele cu WP7 vin dotate, in general, cu un display destul de prost ce se comporta aiurea la soare

  6. Pana a aparut si achizitionat iphone am fost un fan Nokia chiar daca da erau urate estetic dar erau practice si rezistente Frate am avut si un 3310 peste care am trecut din greseala cu roata la masina imi cazuse din buzunar sub roata am avut ultimul nokia n 95 bun telefon dar greoi sistem de operare cu un meniu alambicat si in fine am descoperit iphone despre care multi mi-au spus ca o sa-mi explodeze in buzunar ca are o durata de viata mica ,sigur mult mai fragil dar fabulos si atunci cand il cumparasem nu il aveau multi stiu ca am facut furori printre colegi si uite ca si azi la 2,5 ani raman la iphone .Craciun fericit tuturor cu iphone sau fara iphone