Vodafone reduce preturile pentru iPhone 4!

Nu credeam ca voi vedea asa ceva insa sincer sa fiu sunt uimit de decizia celor de la Vodafone care au hotarat sa reduca preturile pentru terminalul iPhone 4! Preturile pentru terminal au fost reduse cu 100€ in cazul achizitionarii cu abonamentul iPhone 1GB si cu 50€ in cazul achizitionarii cu abonamentul iPhone 1.5GB.

Imi place sa vad ca Vodafone se adaptreaza la piata si scade preturile avand in vedere ca aveau cea mai scumpa oferta pentru terminalul iPhone 4. Voi face o analiza a noii oferte in curand sa vedem daca proportiile stabilite de mine aici se mai pastreaza.

Aveti mai comunicatul de presa.

Bucuresti – 20 decembrie 2010

Promotional, incepand de astazi, iPhone 4 are preturi mai mici la Vodafone, pentru clientii noi si existenti.

“Am decis sa venim cu o oferta mai avantajoasa pentru iPhone 4, pentru a raspunde asteptarilor utilizatorilor care doresc sa isi achizitioneze terminalul impreuna cu serviciile Vodafone”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Vodafone Romania.

Astfel, clientii noi Vodafone pot achizitiona iPhone 4 16 GB la 199 Euro (fata de pretul initial de 299 Euro), impreuna cu pachetul iPhone 1 GB si la 149 Euro (fata de 199 Euro), impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

iPhone 4 32 GB este disponibil acum clientilor noi la 299 Euro (fata de pretul initial de 399 Euro), impreuna cu pachetul iPhone 1 GB si la 249 Euro (fata de 299 Euro), impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

– iPhone 4 32 GB la 199 Euro, cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

In continuare, clientii existenti Vodafone beneficiaza, promotional, de preturi speciale pentru iPhone 4, impreuna cu abonamentele speciale iPhone, pe 2 ani:

– iPhone 4 16 GB la 99 Euro, impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB

31 COMENTARII

  1. Deci eu socotesc asa.. la Cosmote e acum 640 euro un 16 gb neverlocked si imi iau un abonament de date de 6 – 9 euro pe luna la orice operator (la 9euro pe 2 ani ajung la 856 euro cu telefonul) si n am niciodata cum sa ajung la 59 euro (abonamentul) x 24 luni (2 ani) + 99 euro ( pretul telefonului) = 1515 euro

  2. Tot sunt cei mai scumpi…
    dpdv costuri Orange sta cel mai bine (pret terminal / pret ab lunar), Cosmote locul 2 si Vodafone locul 3

    Daca in ecuatie mai bagam si beneficiile atunci se schimba putin dar depinde foartr mult daca ai ce face cu tonele de
    Minute si sms-uri in retea
    Cosmote locul 1, Orange locul 2 si Vodafone locul 3

  3. cine da frate atatia bani pe luna :). mai degraba strangi banii astia pe luna si iti iei in cateva luni 🙂 fara sa te complici la abonament.

  4. @bodu
    Cred ca Vodafone si Orange sunt cei mai fericiti ca le vand unlocked. Cumpara de la Cosmote si trec pe Vodafone si Orange unde consuma servicii :))

  5. @ Andrei 31 : Asa e am vrut sa iau unul de la Orange si pret telefon + pret abonament platit in avans pe 2 ani ajungeam pe la 870 euro ( cu un abonament de 9 euro de date si 8 de voce pe luna)

  6. Christian Nossy asa este.
    Degeaba se ataca unii si altii cant te iei de vodavone sau orange. Ei nu inteleg ca fara concurenta dam bani din buzunarul nostru si al lor aiurea.
    Dar poate vo r sa ramana eui cu serviciile. :))

  7. Asta e frectie la picior de lemn. Chiar acum vin de la Vodafone, din orasul meu, si mi-au spus ca au terminat cele 10 telefoane cand au venit. Au facut comanda pentru alte 9 bucati, chit ca au 7 oameni pe lista de asteptare si inca nu au primit nici macar confirmare pentru comanda. Mi se pare cea mai mare idiotenie, sa faci reclama 3 luni ca primesti un telefon si atunci cand vine, duci cate 10 bucati per oras, doar ca sa ramai fara stoc in preajma sarbatorilor de Craciun. Sunt niste idioti.

  8. Adica mi-am luat iphone 4 de la vodafone cu 350 de euro si acum l-au facut la 200 in aceleasi conditii. nu e frumos deloc. desi sunt de la inceput cu ei acum chiar ca m-au enervat. si ma tin si blocat cu 1gb de net caci mai mult nu au cum sa imi dea pe abonament, deci am cu cost suplimentar urias, caci folosesc cam 2gb pe luna. cosmote incepe sa sune din ce in ce mai bine mai ales de cand au bagat si net.

  9. Cine È™tie dacă la cosmote se mai vinde iPhone 4 la liber si cu cât cu tot cu TVA ??… Pe siteul lor nu găsesc nicăieri …..

  10. Deocamdata nu functioneaza site-ul, asa ca mai astept sa se confirme stirea. Daca este asa, voi cere sa restituie diferenta de pret sau au pierdut un client vechi de 10 ani…

  11. “In continuare, clientii existenti Vodafone beneficiaza, promotional, de preturi speciale pentru iPhone 4, impreuna cu abonamentele speciale iPhone, pe 2 ani:

    iPhone 4 16 GB la 99 Euro, impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB”

    Wow, adica sa dau 50 euro pe luna ca si client vechi, alta oferta nu exista pentru noi clienti de 10 ani?
    Terminale au in magazinele din Bucuresti sau din nou au ramas fara si nu stiu cand aduc?

  12. 50 euro pe luna pentru clientii speciali gen ala de i=-au inmanat primul iphone4 in seara lansarii. Omu isi adusese angajatii si familia in vodafone.
    Pentru clientii de 10 ani simplii abonamentul este de 80 euro pe luna, daca vrei, daca nu… :))))))))))))
    Nici chiar asa, dar cam asta este politica vodafone.

  13. @catalin … e greu sa compari Cosmote cu Orange ca degeaba ai 2000 de minunte in retea … daca ai 5 numere pe Cosmote. de ex. pe mine nu ma avantajeaza deloc oferta Cosmote (desi imi place ca au partea de modem inclusa in toata ab … desi nu cred ca am folosit iPhone ca modem de mai mult de 3 ori pana acum) … dar, da … oferta Cosmote e putin mai buna decat la Orange din punctul de vedere al minutelor nationale si a traficului.

    sunt foarte curios daca Orange reactioneaza repede sau mai asteapta … eu cred ca o sa astepte cel putin pana pe 15 ianuarie

  14. ar prinde bine o mica documentare in privinta ofertelor si sa se ne scutiti de toate prostiile pe care le debitati din plictiseala

  15. Aveti cu totii rabdare pana dupa sarbatori..orange va ieftini iphone 4 din cauza concurentei. Orice retea de telefonie isi doresc clienti abonati, astfel veniturile lor sa fie asigurate pe perioade cat mai indelungate. Orange nu doreste sa piarda astfel de clienti, care in materie de abonamente incep sa se rareasca, deci vor veni cu o oferta mai buna. Abonamentele vor fi la fel, de 29, respectiv 49€, insa pretul in sine va scadea. In italua, la vodafone, iphone 4 la abonament de 0€ e 29€/luna. Intr’un fel, faci rata pe iphone. Am prefera cu totii un iphone 4 cumparat de la o cunostinta careia sa’i platim ratele de 29€/luna, decat sa dam 29€/luna abonament+219€ iphone’ul..si plus ca ii dam in rate. Oferta orange va fi undeva la 120€ iphone 4 la abonament de 29€. Nu va ambalati in magazinele vodafone sau cosmote.

  16. Si inca ceva..la noi mereu vor fi preturile mari ale terminalelor din cauza aparitiei a cat mai multi rai platnici. Sa nu va ganditi ca orange, vodafone sau cosmote castiga f mult din vanzarea terminalelor iphone 4. Ei daca nu il vir vinde la abonament cu un pret care sa acopere in mare parte costul lui, risca sa iasa in pierdere, lucru ce nu si’l pot asuma. Dar si apple vor ieftini iphone 4, pt ca se apropie aparitia iphone 5, in urmatoarele 6 luni, moment in care toti vor dori iphone 5 si nu il vor putea vinde cu un pret mai mare decat a fost iphone 4 cand a aparut. Si vor fi nevoiti sa ieftineasca in ultima jumatate de an cu 50€ terminalele, pt ca la lansarea iphone 5 sa mai poata reduce un 50€.

  17. Catalin…la noi preturile sunt mari pentru ca suntem bolnavi…tu chiar crezi ca Vodafone, Cosmote sau Orange au asa mari probleme cu rauplatnicii cand numai Orange face in Romania 1 miliard de euro anual. Preturile sunt mari pentru ca noi romanii suntem fraierii si suntem prea obsedati de cultura consumului….Au toate motivele sa tina preturile sus cand aproape fiecare idiot isi schimba telefonul anual