Cydia Store impune o limita privind numarul de iDevice-uri asociate unui cont

Pentru cei dintre voi care nu stiu inca, Cydia Store este magazinul virtual de aplicatii al Cydia prin care puteti achizitiona toate acele tweak-uri si aplicatii platite. Cydia Store este o afacere ce genereaza milioane de dolari anual si se presupune ca o parte dintre acesti bani ajungi si la echipele care dezvolta solutii de jailbreak pentru iDevice-urile noastre. Anyway, acest Cydia Store, ca orice alt magazin, necesita inregistrarea unui cont cu ajutorul caruia puteti achizitiona aplicatiile/tweak-urile si prin intermediul caruia puteti redescarca acele achizitii dupa un restore sau pe alt terminal.

In mod normal ar trebui sa putem folosi acest cont cu orice terminal pe care il detinem indiferent de numarul acestora, insa in realitate respectivul cont poate fi folosit pe doar 4 terminale distincte. E o “filosofie” asemanatoare cu cea din AppStore care permite autorizarea unui cont pe maxim 5 dispozitive, insa spre deosebire de AppStore unde putem reseta autorizarile, in Cydia Store nu poate fi resetat nimic si daca ati folosit acel cont de pe 4 dispozitive diferite nu il mai puteti folosi si pe altele.

Ideea e destul de proasta avand in vedere ca exista persoane care au mai multe terminale si pe masura ce apar noi dispozitive vor exista persoane ce vor detine  mai mult de 4 iDevice-uri. saurik a fost atentionat cu privire la aceasta “problema” insa avand in vedere ca e magazinul sau el stia deja de ea si e greu de crezut ca va schimba “politica”.

3 COMENTARII

  1. Eu stiam de 5 deviceuri in cydia. Si mai citisem pe forumuri ca se pot da mai multe daca ceri printr-un mail. Asa am citit acu vre-un an pe forumurile de afara