O comunitate frumoasa in plina dezvoltare!

Ieri am scris un articol in care va explicam ce pasi trebuie parcursi pentru a avea un forum decent pe zaone.ro. Ieri v-am prezentat doua solutii si v-am cerut sa donati bani pentru achizitionarea unei dintre ele, o platforma forum care va fi piatra de temelie pentru nou forum  pe zaone.ro. Astazi, o zi mai tarziu, s-au adunat 157€, bani suficienti pentru a achizitiona platforma vBulletin pe baza careia vom construi noul forum si sper o comunitate a utilizatorilor de iPhone mai mare si mai unita.

Sincer sa fiu am ramas extrem de uimit de promptitudinea cu care ati raspuns cererii mele si am ramas la fel de uimit de dorinta voastra de a dona. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc tuturor celor care au donat bani, indiferent de suma, dar si celor care ar fi vrut dar nu au putut! V-am promis ca va voi da privilegii pe forum si ma voi tine de cuvant, totusi cine nu doreste asa ceva imi poate spune.

Noua platforma o voi achizitiona maine si de atunci voi incepe sa o testez, sa o configurez si in viitorul apropiat ii voi da drumul. Pana atunci va rog sa aveti rabdare si daca aveti cunostinte de photoshop/webdesign as avea nevoie de ajutorul vostru pentru a o customiza.

Le multumesc din nou tuturor celor care au donat pana acum! Am fost si inca sunt foarte uimit de comunitatatea aceasta, nu pot sa spun decat ca sunt fericit ca am reusit sa ne adunam atatia oameni cu suflet mare in jurul acestui site!

UPDATE: Am reusit astazi sa achizitionez platforma. A costat 152€ iar din donatii au mai ramas 28€ care vor fi folositi fie pentru a cumpara eventuale mod-uri sau plugin-uri pentru forum fie vor fi folositi pentru plata hosting-ului pentru zaone.ro.

Va multumesc din nou tuturor pentru donatii!!!

Multumesc lui Costin C pentru donatia de 20€!

Multumesc Ana D pentru donatia de 4€!

Multumesc Doru C pentru donatia de 3€!

Multumesc Radu R pentru donatia de 5$!

Multumesc Gheorge S pentru donatia de 25!

Multumesc David F pentru donatia de 20!

Multumesc Adrian R pentru donatia de 3!

Multumesc lui Victor S pentru donatia 5!

Multumesc lui Andrei P pentru donatia 10!

Multumesc lui Nicolae P pentru donatia 5!

Multumesc lui Lucian B pentru donatia 5!

Multumesc lui Catalin N pentru donatia de 3!

Multumesc lui Ionel V pentru donatia 5!

Multumesc lui Razvan C pentru donatia 5!

Multumesc lui Daniel C pentru donatia 5!

Multumesc Valeriu D pentru donatia de 10!

Multumesc lui Nicolae D pentru donatia de 3€!

Multumesc lui Ovidiu S pentru donatia 5!

Multumesc lui Ion S pentru donatia de 3€!

Multumesc lui Mihai E pentru donatia de 3€!

Multumesc lui Gabriel F pentru donatia 5!

Multumesc lui Andrei I pentru donatia 5!

Multumesc lui Florin M pentru donatia 8!

Multumesc lui Daniela B pentru donatia 10!

Multumesc lui Marius F pentru donatia 5!

Multumesc lui Daniel S pentru donatia 10!

38 COMENTARII

 1. Mda, desi sunt 157 euro in cont si platforma costa 152 euro se pare ca nu am suficienti bani pentru a o achizitiona. Probabil comisionul PayPal e mai mare de 5 euro, of..

 2. Sa mor eu daca stiu de ce nu ma lasa. Toata chestia aia costa 152 euro, sunt 171 in cont si imi tot spune ca suma necesara depaseste disponibilul contului meu!
  LE: Cred ca stiu care e problema, nu am card atasat contului si am impresia ca am o limita pentru plati, limita fiind 100 de euro. O rezolv pana maine.
  Despre design vom discuta abia dupa ce il pun in picioare.

 3. In mod normal limita pt astfel de plati este cuprinsa intre 400 si 1000 de lei. Vb cu banca si mareste-ti limita daca este cazul.
  Cardul pt paypall sa fie inrolat in sistemul 3D secure.
  Numai bine

 4. Salutari din inghetata Canada, suntem si noi pe-aic :-)i, o comunitate romana destul de inchegata si cu destul knowledge in spate :-). Am donat si eu pentru comunitate. Daca ai nevoie de ajutor ring the bell. Viata lunga noului forum, Craciun Fericit si Un An Nou cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi! (unlock mai repede la “ifoane”)

 5. @Zaone dupa ce atasezi cardul poti suna la banca unde ai tu cardul si iti pot da ei acel cod care tebuie sa-l bagi in paypal pt. a confirma cardul
  Eu am card la ING dupa ce am atasat cardul am sunat imediat la ING si mi-au zis acel cod cu care am confirmat cardul atasat

 6. Zaone, am revenit si eu printre voi asa ca in perioada asta pot sa stau mai mult prin zona. Mai ai nevoie sa donez . Apropo sper a castig si eu acum codul ala la RoDex Pro ca prea mi-am dorit aplicatia asta.

 7. Uitasem ca am trimis de la nevasta-mea 🙂 Daniela Bote…. :))) am crezut ca am trimis in alta parte ca am mai facut eu de astea :d

 8. Sper ca am donat unde trebuie, e un Gabriel S pe lista, ori e o greseala, ori am donat aiurea. Lamureste-ma te rog ca mi-ar parea rau sa nu ajunga banii…