iPad 2 va avea un design modificat, va fi mai mica

Conform unor surse din China, noua tableta iPad 2 va veni cu cateva surprize pentru cei care s-au obisnuit deja cu design-ul primului model. Se pare ca Apple se gandeste sa micsoreze dimensiunile tabletei cu 3 milimetri, iar reducerea va fi facuta  la materialul negru care inconjoara ecranul, cunoscut sub denumirea de bezel. Multa lume a criticat Apple deoarece a lasat atat spatiu intre ecran si marginile acestuia asa ca acum compania va reduce acel spatiu si va micsora dimensiunea totala a tabletei cu 3 milimetri.

A doua modificare o vom regasi la carcasa din spate a tabletei care va fi aplatizata pentru a permite o mult mai usoara asezare pe suprafete plate. Se pare ca Apple va folosi design-ul din actualele iPod Touch-uri pentru carcasa din spate a tabletei iPad, deci acum chiar vom putea spune ca iPad 2 este un iPod Touch mai mare.

A treia modificare consta in implementarea unui wide range speaker nou mult mai puternic in partea dreapta jos a tabletei. Se pare ca pentru acest speaker va fi refacut design-ul carcasei si ar putea arata precum in imaginea de mai sus. Conform aceleiasi surse Apple ar fi inceput deja productia noii tablete si o va lansa undeva pe la sfarsitul lunii ianuarie, insa sincer sa fiu imi vine greu sa cred ca o vom avea disponibila atat de devreme.

So, ce parere aveti de modificari?