Video: Google Nexus S vs iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Doj4eMfyKnE[/youtube]

Astazi va prezint un nou video comparativ intre iPhone 4 si Google Nexus S si observ cu placere ca parerile initiale cu privire la noul smartphone, produs de Google, sunt inca de actualitate. Google Nexus S are un ecran simtitor mai slab decat iPhone 4 si puteti observa foarte usor pixelii de pe ecranul Nexus S vs ecranul Retina Display care afiseaza o imagine foarte clara. Camera terminalului iPhone 4 este net superioada celei din Nexus S atat in ceea ce priveste filmarea video cat si in ceea ce priveste pozele.

In concluzie, Nexus S nu este ceea ce speram eu sa fie, o tentativa de iPhone killer, si asta e pacat deoarece Apple s-ar putea “culca pe-o ureche” in ceea ce priveste inovatiile pentru viitoarele iDevice-uri.

6 COMENTARII

  1. Daca vrei poze si video, cumparati aparat foto,camera video. Nexus S as alege daca ar fi sa aleg intre cele doua. Si pozele pe nexus s par mult mai reale, pozele de pe iphone 4 sunt putin mai nerealiste.

  2. Zaone,are iphone 4 cea mai buna camera (foto+video) la momentul actual de pe piatza?
    Intreb pt ca am vazut si eu multe comparatii si nu am intalnit vreun device care sa il depaseasca,nu neaparat la camera,ci chiar la toate functiile,insa acum intreb de camera.

  3. Mda, din păcate Nexus S este gândit ca o unealtă pe care dezvoltatorii să-și testeze aplicațiile pentru Android, deci nu se dorește a impresiona mai mult decât trafaletul zugravului, bormașina tâmplarului sau lampa cu gaz a instalatorului.

    Ceea ce nu înseamnă că Apple se culcă pe o ureche, pentru că dezvoltă în continuare și celelalte platforme unde nu resimt presiune concurențială, mă refer la Mac OS, care este înnoit anual, comparativ cu Windows care nu lansează noutăți decât o dată la câțiva ani, precum și la iPod, care este de asemenea înnoit anual, deși domină piața de ani de zile fără vreo concurență semnificativă.

  4. Are cea mai buna camera video care filmeaza 720p, zic eu. La camera foto e intrecut de unele cu camere de 8 – 12 mpx, dar le numeri pe degete. La camere de 5 megapixeli nu are rival.
    @Tigris Regalis: Vom vedea anul asta..