Dev Team si beta testing-u noii solutii de untethered jailbreak

Acum 2 zile Dev Team a anuntat ca va deschide o sesiune de beta testing pentru noua solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 si toti cei interesati trebuiau sa urmareasca id-ul @redsn0w_testers pentru a primi noul program. Din pacate Dev Team nu pare a fi inceput acest proces de beta testing pentru ca s-au trezit cu mult mai multi followers decat se asteptau initial sa fie. Presupun ca ei se asteptau la un numar redus de persoane interesate si probabil doreau sa ofere acest doar acelor persoane iar acum par a fi abandonat ideea.

Nu stiu ce au de gand sa faca in continuare si nu cred ca a primit cineva noua versiune beta a redsn0w dar probabil vom afla mai multe in cursul zilei de astazi, cel mai probabil undeva spre seara. Cred ca Dev Team ar fi putut adminsitra altfel situatia aceasta si probabil ar fi trebuit sa taca si sa faca in loc sa promita ceva si in final sa dezamageasca din nou.

5 COMENTARII

  1. Este amuzant cum hackerii se ceartă pentru că unul sau altul ar fi publicat o soluție de jailbreak pe internet și astfel aceasta ar fi putut ajunge în mâinile Apple, după care le vine ideea ca soluția alternativă să fie de asemenea transmisă unui public de pe internet, pe bază de înscriere, fără să se gândească la faptul că așa Apple ar delega un angajat care să se înscrie anonim și astfel compania ar pune mâna și pe soluția alternativă de JB!

    E clar, puștii sunt disperați, nu mai au idei și caută o infuzie de idei proaspete de pe net, în principiu o idee bună, însă foarte riscantă în condițiile date (cu Apple stând la pândă).

    Așadar, comunitatea JB a cam ajuns la sfârșit de drum și peste ani se vor învinovăți tot unii pe alții pentru irosirea SHAtter ca și principala cauză a sfârșitului.

  2. Apple nu are cum sa stea la panda.Dev Team este parte a companiei Apple,ei fac un release exact atunci cand le spune Apple si nu mai devreme.Sunt oameni mult mai geniali in ale Hack-ului pe planeta si doar astia cativa se pricep sa crackuiasca Apple?Hai sa fim seriosi,Totul este o afacere ca sa pacaleasca prostul de rand.,nu mai fiti atat de creduli.

  3. @Tigris Regalis: Ce spui tu despre Apple si angajati care verifica solutii de jb e corect dar gresesti. Ei se cearta pentru ca un exploit neutilizat ar fi ajuns pe internet, ei l-ar fi scos oricum dar nu acum ci la urmatoarele iDevice-uri, asta e problema.
    Desigur si ce spune Robertddog ar putea fi adevarat. S-a zvonit ca Apple ar fi incercat sa il cumpere pe geohot si intr-un final el a disparut si a reaparut atunci cand iOS 4.1 a fost lansat. E posibil ca Dev Team sa lucreze pentru Apple, e posibil sa nu, doar ei stiu.