Prima Pagina accesorii iToiletstand – Un iPad stand pentru baia ta

iToiletstand – Un iPad stand pentru baia ta

iDevice-urile incep incet incet sa acapareze intreaga atentie a oamenilor si in curand le vom putea folosi chiar si in baie cu ajutorul dispozitivului iToiletstand. Nu stiu daca voi v-ati fi dorit vreodata sa puteti folosi tableta iPad in timp ce stateati pe WC ori cand faceati baie in cada insa cativa americani s-au gandit la asta si au inventat iToiletstand. Acest dispozitiv este practic un pupitru reglabil care va permite sa folositi tableta iPad(si nu numai) exact precum in pozele de mai sus.

What are the features: top is adjustable, pole can be moved back & forth, easily tightened at various angles making it flexible & user friendly. Pole has an adjustable height between 26-46 inches which is starting from around your knees on up. Pole angle various to around 45 degrees. Top is just a bit wider and taller than an ipad and device is foldable.

Momentan producatorii nu au stabilit un pret pentru noul produs si nici macar nu au cateva poze cu el insa promit ca le vor publica la inceputul anului viitor impreuna cu detalii privind posibilitatea de a face comanda.

So, cine si-ar comanda asa un iToiletstand?

 • Catalin

  poti foarte usor sa il tii pe picioare la toaleta…iar in cada…well…:-?? i’m a shower guy!:)))
  mi se pare useless!:)) cel putin dracia asta nu as folosi-o in baie! CLAR

 • DPiPad

  Eu folosesc demult iDevice-urile la baie dar ma ajut de obiectele existente pentru fixare :)))

 • Punkterra

  cand te caci e ok, dar cand faci baie, aburul si atmosfera umeda va dauna oricarui echipament electronic din perimetru.

 • B06DAN

  Am fost la un doctor proctolog si stiti ce mi-a zis??? ca nu este recomandat sa stai mai mult de 5 minute pe toaleta (datorita pozitiei. Fundul este la un nivel foarte jos si ramane sange blocat in el.).. Riscati sa faceti hemoroizi.. Serios acuma.. Si eu uitam sa mai ies.. pana nu terminam level-ul ….. asa ca spor la butonat

 • Setu

  Merge de minune angry birds pe wc :)))

 • Catalin

  @ SETU – AMIN!:)))))))=))=))
  Si nu numai! Sa vezi tetris sau atlantis (cam asa ceva) sa vezi dependenta!:)))
  Oricum ideea de baza e ca merg de minune toate idevice-urile si fara iSuporturi!
  Toate bune!