sn0wbreeze va avea optiuni si pentru cei care nu doresc jailbreak

iH8sn0w a lucrat intens in perioada aceasta si noua versiune a sn0wbreeze, ce va fi lansata in curand, aduce o optiune foarte interesanta pentru cei care nu vor sa faca jailbreak. In noua versiune a sn0wbreeze va exista o optiune ce va permite celor interesati sa faca update la iOS 4.2.1 fara a face update de baseband. sn0wbreeze avea deja aceasta optiune, insa cea despre care vorbesc eu pastreaza baseband-ul si nimic mai mult, nu face jailbreak, nu instaleaza Cydia, pur si simplu va instaleaza noul iOS fara update de baseband.

Sunt unele persoane care au nevoie de decodare si poate vor sa testeze iOS 4.2.1 chiar si fara jailbreak asa ca vor avea ocazia sa faca acest lucru folosind noua optiune pregatita de iH8sn0w. Nu se stie deocamdata cand va fi disponibila noua versiune a sn0wbreeze, insa de indata ce va fi disponibila va voi anunta.

14 COMENTARII

  1. bravo ih8sn0w pt treaba buna care o faci si pt munca intensa din aceasta perioada. un tip fara impresii si nasul p sus spre deosebire de alti membrii dev. face o treaba buna si chiar isi da silinta sa ajute chiar dak nu ii iese din prima softul e de apreciat. knd altii stau si s cearta si fac scenete , el isi vede de treaba . bv frate keep up the gd work

  2. este lasat deoparte din interes. dev sa schimbat mult in rau. probabil nu se mai inteleg la bani si din cauza asta se cearta in loc sa isi vada de treaba ca pana acum. si cei care vor sa lucreze sunt repede da-ti afara si marginalizati. este jenant cum totul ia o turnura asa proasta chiar in preajma sarbatorilor knd se anunta cu surle si trambite jailbreak unth si decodare pt i4. pana la urma nu au mai facut nimic nou doar munca de mantuiala.

  3. Dev Team l-a marginalizat pentru ca el folosea software-ul Dev Team fara a cere permisiunea lor. Pedeapsa lui a fost marginalizarea, dupa niste certuri desigur.
    Alt motiv a fost faptul ca iH8sn0w folosea software proprietar Apple, un mare NONO pentru cei care incercau sa faca solutii de jailbreak si sa ramana in limitele legalitatii.

  4. Deci sa inteleg ca daca am un iphone codat pe spania cu baseband decodabil pot face update la ultima vers de soft cu pastrarea basebandului si sa l pot decoda fara sa mai fac jailbreak???

  5. E buna versiunea asta pentru cei care nu au mac ! Spun asta deoarece optiunea asta de a nu face jailbreak si update de baseband este doar in pwnage tool 🙂 !

  6. Zaone eu am i4 cu fw 4.0.1, deci asta înseamnă că îmi pot prezerva baseband-ul din 4.0.1 cu opțiunea din snowbreeze și pot face update la 4.2.1 liniștit, adică jailkbreak și unlock cu ultrasnow?

  7. Eu poate ca sunt mai greu de cap dar …. Cum drak faci decodare fara cydia? Mai exact, cum folosesti ultrasn0w daca nu ai cydia?