redsn0w 0.9.7 beta 2 disponibil

Beta testing-ul noii solutii de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 continua astazi cu o noua versiune a redsn0w care a rtrebui sa rezolve o parte dintre problemele versiunii anterioare. Pana acum stim ca redsn0w 0.9.7 blocheaza functia Bluetooth din iOS 4.2.1 si aplicatia iPod functioneaza doar pe iPod Touch 4G deocamdata.

Singura noutate adusa de redsn0w 0.9.7 beta 2 consta in rezolvarea problemelor cu rularea aplicatiilor native din iOS care se inchideau automat, dar si rezolvarea problemelor cu task switcher-ul care nu mergea. Restul problemelor raman in continuare “active”.

  • iPod player only works on ipt4g right now
  • Bluetooth currently disabled due to sandbox problem

Dev Team recomanda sa faceti un restore proaspat inainte de a folosi aceasta noua versiune a redsn0w si va recomand sa faceti asa cum spun ei altfel s-ar putea sa va treziti ca problemele nu au fost rezolvate.

Dev Team pune accent pe faptul ca aceste versiuni beta sunt lansate in cadrul unui beta test public deci au buguri si vor creea probleme asa ca trebuie folosite doar de persoane care stiu ce fac si accepta aceste “efecte secundare”.

Tutorial pentru jailbreak folosind aceasta noua versiune a redsn0w gasiti aici.

[download id=”107″]