Prima Pagina aplicatii Video: iPod Nano jailbroken, capabil sa ruleze aplicatii 3rd party

Video: iPod Nano jailbroken, capabil sa ruleze aplicatii 3rd party

3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NWM8zafux_o[/youtube]

Un dezvoltator pe nume James Whelton a reusit sa faca “jailbreak” actualului model al dispozitivului iPod Nano si pentru inceput a adaugat un spatiu gol in Springboard-ul gadget-ului pentru a demonstra ca tot ce a facut este real. Inca de la lansarea acestui dispozitiv s-a vorbit despre polibilitatea modificarii sale pentru a instala aplicatii 3rd party, wallpapere sau a face alte modificari si iata ca acum este posibil.

Next is the discovery in some of the device’s plists of reference to support of Movies, TV Shows, Apps, Games, vCards, Calender events and so on, with a few other cool things like a passcode lock. With the bypass I figured out, I hope to enable these pretty soon. It seems like the OS is a rehashed version of the previous Nano’s OS.

Mai interesant este ca in sistemul de operare al acestui iPod Nano au fost gasite informatii ce indicau faptul ca dispozitivul ar putea rula in viitor filme, aplicatii, jocuri, aplicatii de tip calendar, etc. Desigur ca filme si show-uri TV nu vom putea viziona pe el insa aplicatii de la Apple  foarte posibil sa vedem, dar nu acum ci la anul pentru ca Apple a facut destule anul acesta.