Cat de des faci apeluri video de pe iPhone/iPod Touch?

Skype a lansat aseara serviciul de apeluri video/video chat pentru iDevices un serviciu care permite tuturor utilizatorilor Skype sa initieze apeluri intre iDevices sau intre iDevices si calculatoare. Am observat foarte multe persoane extaziate de faptul ca aceasta optiune exista in sfarsit pe Skype la mai bine de jumatate de an de la lansarea iPhone 4, primul iPhone care cu camera frontala. Nu pot sa spun ca sunt deosebit de incantat de aceasta noua aplicatie pentru ca sincer sa fiu nu fac apeluri video atat de des, singurele facute au fost prin FaceTime/Yahoo Messenger si prin Wi-Fi.

Skype nu e primul serviciu care aduce apelurile video pe iDevices deoarece am avut posibilitatea de a face acest lucru inca de prin toamna folosind aplicatia Yahoo Messenger. Desigur ca Skype este pentru majoritatea americanilor metoda cea mai facila de a comunica, cu prietenii si de aceea Yahoo Messenger nu a avut parte de aceeasi promovare cand a lansat serviciul de apeluri video. Totusi sa nu uitam ca Yahoo Messenger a fost primul serviciu ce permitea apeluri video si Skype a venit pur si simplu dupa cu aceeasi implementare.

Revenind la subiect, voi cat de des faceti apeluri video folosind terminalele voastre? Si aici ma refer la apeluri video folosind orice aplicatie care permite acest lucru si desigur indiferent de conexiunea 3G/Wi-Fi?