Prima Pagina Apple Filosofia Dev Team privind lansarea solutiilor de unlock si jailbreak

Filosofia Dev Team privind lansarea solutiilor de unlock si jailbreak

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/sherif_hashim/status/20277468426412032″]

Sherif Hashim, cel care a gasit si dezvoltat exploit-ul din noua solutie de decodare pentru iPhone 4, a facut o afirmatie interesanta pe contul sau de pe Twitter. Conform acestuia, Dev Team stabileste un calendar pentru lansarile noilor solutii de jailbreak si unlock, calendar care este intotdeauna respectat cu strictete pentru a asigura posibilitatea de a face jailbreak si unlock pe viitor. Inainte de lansarea unei solutii noi, Dev Team a lasat sa treaca cel putin 2 luni pentru lansarea solutiilor de jailbreak si ceva mai mult decat atat pentru cele de unlock.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/sherif_hashim/status/20301762325909505″]

Dev Team stabileste acest calendar pentru a se asigura ca nu scoate o solutie de jailbreak/unlock chiar inainte de lansarea unei noi versiuni a iOS, irosind astfel un exploit. Privind totul in mod obiectiv, aceasta metoda de planificare este benefica pentru comunitatea iPhone internationala. Pentru majoritatea metoda aceasta este foarte frustranta deoarece de multe ori utilizatorii de iDevices sunt nevoiti sa astepte luni de zile pana sa-si poata folosi terminalele la potential maxim.

So, acum stiti de ce face Dev Team ceea ce face, stiu ca nu va incalzeste cu nimic dar un mic insight in modul de gandire a acestei echipe este binevenit.

One more thing … Sherif Hasim e neurochirurg in Egipt, si iPhone baseband hacker pe internet.

 • CATALINC7

  PAI NE INNEBUNESTE PE TOTI DE CAP. MERGEM LA EL LA OPERATIE CA DUPA ATATA ASTEPTAT LANGA IPHONE…

 • Share it please.

 • BogdanC

  ok, Zaone, bazandu-ne pe calendarul sau filosofia lor, avand mai multa experienta si fiind la curent cu vechile lansari de JB sau UL, tu poti estima cam cand se va lansa UL pt 4.1? eu am tot cautat pe net, dar nu-mi pot da seama sau estima cand se va intampla sa apara UL. La multi ani!

 • Ultimele informatii, tot de la sherif hashim, spun ca pana pe 16 ar trebui sa fie lansata.

 • eu cred ca se va lansa dupa ios 4.3 care cred ca va fi anuntat in ianuarie odata cu ipad 2….

 • alien

  acum 2 ani unlock-ul a venit din cate imi amintesc eu chiar dupa anul nou… ideea e simpla… jb si unlock-ul trebuie sa apara cel tarziu pana la sf lunii ianuarie. daca se amana treaba , atunci chiar vor lasa o impresie de culoare maronie cei de la dev-team. in feb cei de la apple vor lansa 4.3 si pt 4.3 nu cred ca vom vedea nimic fiindca toata lumea v-a sta linistita pt ios 5.

 • BogdanC

  @zaone multumesc, este informatia pe care o stiam si eu din twitt-ul lui Hashim, dar si de aici. sper sa fie maxim 16 ianuarie ca m-am cam saturat de asteptat.

 • Tigris Regalis

  Cu schedule sau nu, tot a depășit comex ultima oară deadline-ul, iar dinainte de asta a fost workaround-ul cu baseband-ul de iPad și toate problemele cu bateria, WiFi și GPS de după acesta, ceea ce nu îmi schimbă impresia că băieții sunt în prezent cam debusolați și motivul întârzierilor nu este vreun schedule pe care îl au de respectat, ci faptul că Apple a cam închis toate portițele și nu prea mai găsesc băieții soluții acceptabile pentru JB sau UL.

 • Pingback: Tweets that mention Filosofia Dev Team privind lansarea solutiilor de unlock si jailbreak - #unlock #jailbreak -- Topsy.com()