Filosofia Dev Team privind lansarea solutiilor de unlock si jailbreak

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/sherif_hashim/status/20277468426412032″]

Sherif Hashim, cel care a gasit si dezvoltat exploit-ul din noua solutie de decodare pentru iPhone 4, a facut o afirmatie interesanta pe contul sau de pe Twitter. Conform acestuia, Dev Team stabileste un calendar pentru lansarile noilor solutii de jailbreak si unlock, calendar care este intotdeauna respectat cu strictete pentru a asigura posibilitatea de a face jailbreak si unlock pe viitor. Inainte de lansarea unei solutii noi, Dev Team a lasat sa treaca cel putin 2 luni pentru lansarea solutiilor de jailbreak si ceva mai mult decat atat pentru cele de unlock.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/sherif_hashim/status/20301762325909505″]

Dev Team stabileste acest calendar pentru a se asigura ca nu scoate o solutie de jailbreak/unlock chiar inainte de lansarea unei noi versiuni a iOS, irosind astfel un exploit. Privind totul in mod obiectiv, aceasta metoda de planificare este benefica pentru comunitatea iPhone internationala. Pentru majoritatea metoda aceasta este foarte frustranta deoarece de multe ori utilizatorii de iDevices sunt nevoiti sa astepte luni de zile pana sa-si poata folosi terminalele la potential maxim.

So, acum stiti de ce face Dev Team ceea ce face, stiu ca nu va incalzeste cu nimic dar un mic insight in modul de gandire a acestei echipe este binevenit.

One more thing … Sherif Hasim e neurochirurg in Egipt, si iPhone baseband hacker pe internet.