iRetiner GUI aduce o interfata grafica pentru aplicatia iRetiner

iRetiner este o aplicatie pentru iPhone 4/iPod Touch 4G care ne permite sa modificam iconitele aplicatiilor din Springboard astfel cat acestea sa arate precum cele optimizate pentru Retina Display. Pana acum aceasta aplicatie functiona doar pe baza unor comenzi introduse prin aplicatia Terminal, insa de acum avem si o interfata grafica alcatuita din 2 butoane simple care implementeaza/dezactiveaza efectul asupra iconitelor din Springboard.

Aplicatia este disponibile gratuit in Cydia si dupa fiecare implementare/dezactivare trebuie sa resetati terminalul. Daca noul GUI nu functioneaza corect pentru voi atunci puteti folosi tutorialul acesta pentru a va modifica iconitele.

Articolul precedentTutorial: Downgrade baseband 06.15.00 pentru iPhone 3G
Articolul următorra1nb0wra1n – domeniu apartinand lui geohot sau fals?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.