Cu iRetiner poti modifica iconitele aplicatiilor pentru a fi compatibile cu Retina Display

iPhone 4 are mai bine de 5 luni de la lansare si deocamdata exista foarte multe aplicatii care nu au fost optimizate pentru noul ecran al terminalului iPhone 4 si cand vorbim de aplicatii vorbim desigur si de iconita acestora. Daca aplicatiile nu pot fi optimizate pentru ecranul retina, ei bine iata ca iconitele pot fi cu ajutorul unui tweak disponibil in Cydia sub numele de iRetiner.

Pentru a optimiza iconitele astfel incat sa fie compatibile cu Retina Display trebuie sa instalati din Cydia iRetiner si MobileTerminal, insa trebuie sa adaugati in Cydia repo-ul cydia.xsellize.com si sa instalati de acolo MobileTerminal4, singura versiune care functioneaza pe iOS 4.x(inclusiv 4.2.1).

Pasul 1

Deschideti MobileTerminal, apasati su si scrieti alpine(sau parola voastra daca ati schimbat-o, daca nu stiti despre ce e vorba scrieti doar alpine).

Pasul 2

Scrieti iretiner si apasati enter.

Pasul 3

Pe ecran vor fi afisate cateva optiuni, introduceti cifra 1 folosind tastatura apoi confirmati alegerea optiunii prin introducerea tastei y iar pe ecran ar trebui sa va apara urmatoarele linii de cod.

Pasul 4

Dupa terminarea procesului veti fi intrebati daca doriti sa resetati terminalul, selectati yes dupa care telefonul se va reseta si cand va reporni toate iconitele aplicatiilor vor fi compatibile cu ecranul retina.

Articolul precedentOrange UK vinde tablete iPad la preturi avantajoase
Articolul următorBaseband-ul din iPhone 4 este dificil de decodat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.