Prima Pagina Apple Cele mai importante scurgeri de informatii din 2010 despre produse Apple

Cele mai importante scurgeri de informatii din 2010 despre produse Apple

Desi pe internet apar destul de des zvonuri legate de viitoare produse Apple, exista cateva care in 2010 s-au dovedit a fi 100% corecte si au adus in atentia lumii unele produse inainte ca Apple sa le lanseze efectiv. Mai jos avem 5 dintre cele mai importanteleak-uri” privitoare la produse Apple ce au fost lansate in 2010.

1. iPhone 4


Gizmodo a avut anul acesta “norocul” de a prezenta in exclusivitate terminalul iPhone 4 cu mai bine de o luna inainte ca Apple sa il lanseze oficial. Publicatia online Gizmodo a achizitionat terminalul de la o persoana care il gasise intr-un bar, insa povestea probabil o stiti deja. Avand in vedere complexitatea acestei dezvaluiri, putem spune ca merita primul loc fara nici o ezitare.

2. iPad


Pe locul 2 avem o poza a tabletei iPad, poza aparuta pe internet cu putine ore inainte ca Apple sa prezinte tableta lumii intregi in cadrul conferintei organizate in ianuarie 2010. In acea zi putina lume a crezut ca aceasta poza prezinta intr-adevar device-ul ce urma sa fie lansat de Apple. Guess they were wrong, huh?

3. iPod Nano


iPod Nano, micul gadget al carui ecran touchscreen a fost prezentat lumii intregi cu aproape o luna inainte de lansarea oficiala, a avut pare de mare mare succes in randul fanilor produselor Apple. Acest model reprezinta cel mai mare salt tehnologic din ultimii ani(pentru iPod-uri) si pentru Apple riscul a meritat.

4. MacBook Air


Aceasta este o poza a presupusei structuri interne a noului MacBook Air ce a fost lansat in luna noiembrie  2010de catre Apple. Din imaginea de mai sus doar o parte dintre elemente se regasesc in noul model al MacBook Air, cel mai important dintre ele fiind SSD-ul care a crescut simtitor performanta MacBook-ului si care va deveni un standard pentru Apple.

5. iPod Touch 4G


Multa lume se astepta ca iPod Touch 4G sa semene foarte mult cu iPhone 4, insa introducerea unei camere pentru apeluri FaceTime a uimit pe multi dintre cei care vazusera poza aceasta cu o luna inaintea lansarii si declarasera ca asa ceva este imposibil.

2011 abia a inceput, insa deja avem scurgeri de informatii privitoare la tableta iPad 2 si peste vreo  4-5 luni vom afla primele informatii credibile si actuale despre terminalul iPhone 5.

 • Parca iPhone 4 a aparut in 2010, sau nu am fost eu acasa?

 • Nu despre leaks din 2010 vorbim?

 • onu

  mai bine pleaca de acasa

 • Poftim?

 • andrei

  bai numai desteptii se baga sa lase comentarii vrand sa para ironici pe zaone.ro.nu aveti si voi viata ceva?lasati-l pe om sa isi faca treaba linistit si nu mai incercati sa va dati interesanti criticandu-l!

 • Daca atat ii duce pe unii capul, poti sa le ceri mai mult? Stiu eu de unde vin ei. Peste tot e asa, nu exista site unde sa nu se bage in seama si cativa destepti.

 • andrei

  probabil ca multi dintrea astia care comenteaza aiurea au fost ajutati de tine cand au avut nevoie si acum s-au smecherit,sunt inteligenti.

 • Enuntul suna ” peste 4 sau 5 luni vom afle informatii credibile si actuale despre terminalul iPhone 4 ” asa ca nu ma lua pe sus cu faze de gen desteptul asta caci eu stiu sa-mi asum greselile nu sunt ipocrit ca tine!
  Puteai sa specifici ca ai modificat postul si nu sa te dai in stamba alaturi de gasca de pupincuristi.
  Urmaresc acest site caci este interesant nu in ideea de a fi ironic si a critica munca ta asa ca te rog incearca si fii onest!

 • Chill ca nu despre tine vorbeam acolo. Da, am gresit, mi-o asum. Nu cred ca era necesar sa injuri vizitatorii acestui site(you included) doar pentru ca te-ai simtit jignit.