Presupusele carcase ale tabletei iPad 2 au fost scoase de la vanzare

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TTFYnLn_qNo[/youtube]

Acum cateva zile v-am aratat clipul video de mai sus in care avem prezentata o carcasa pentru noua tableta iPad 2. Aceasta carcasa este doar un prototip avand in vedere ca tableta nu a fost inca lansata pe piata, insa cei care au facut-o sustin ca este facuta dupa specificatiile noii tablete. Aceste carcase au aparut pe site-ul de licitatii online Alibaba.com insa reprezentatii acestui site au fost nevoiti sa retraga toate anunturile privitoare la aceste carcase in urma unei cereri primite recent.

“We do not know whether these products are what they say they are, but we have received a legitimate takedown request and are removing the listings,” Alibaba Group spokesman John Spelich said Wednesday.

Reprezentantii site-ului Alibaba.com au retras aproape toate anunturile, 2 ramanand inca active ieri. Nu s-au oferit informatii privitoare la entitatea care a cerut retragerea anunturilor insa majoritatea vor specula ca e vorba despre Apple, mai ales daca aceste carcase sunt conforme cu produsul. Unele anunturi aveau listate la contact numere de telefon ale unor companii din China, asa ca Wall Street Journal a sunat la cateva dintre ele insa a reusit sa vorbeasca doar cu un reprezentant al unei firme. Acesta a confirmat ca produsele sunt conforme cu tableta iPad 2, insa a tinut sa specifice faptul ca intreaga situatie este foarte “serioasa”.

So, uitati-va bine la carcasa de mai sus deoarece s-ar putea sa avem o prima imagine asupra tabletei iPad 2.

1 COMENTARIU