Prima Pagina accesorii Presupusele carcase ale tabletei iPad 2 au fost scoase de la vanzare

Presupusele carcase ale tabletei iPad 2 au fost scoase de la vanzare

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TTFYnLn_qNo[/youtube]

Acum cateva zile v-am aratat clipul video de mai sus in care avem prezentata o carcasa pentru noua tableta iPad 2. Aceasta carcasa este doar un prototip avand in vedere ca tableta nu a fost inca lansata pe piata, insa cei care au facut-o sustin ca este facuta dupa specificatiile noii tablete. Aceste carcase au aparut pe site-ul de licitatii online Alibaba.com insa reprezentatii acestui site au fost nevoiti sa retraga toate anunturile privitoare la aceste carcase in urma unei cereri primite recent.

“We do not know whether these products are what they say they are, but we have received a legitimate takedown request and are removing the listings,” Alibaba Group spokesman John Spelich said Wednesday.

Reprezentantii site-ului Alibaba.com au retras aproape toate anunturile, 2 ramanand inca active ieri. Nu s-au oferit informatii privitoare la entitatea care a cerut retragerea anunturilor insa majoritatea vor specula ca e vorba despre Apple, mai ales daca aceste carcase sunt conforme cu produsul. Unele anunturi aveau listate la contact numere de telefon ale unor companii din China, asa ca Wall Street Journal a sunat la cateva dintre ele insa a reusit sa vorbeasca doar cu un reprezentant al unei firme. Acesta a confirmat ca produsele sunt conforme cu tableta iPad 2, insa a tinut sa specifice faptul ca intreaga situatie este foarte “serioasa”.

So, uitati-va bine la carcasa de mai sus deoarece s-ar putea sa avem o prima imagine asupra tabletei iPad 2.

Articolul anteriorVideo: Cumperi o tableta Android, primesti o \”surpriza\”
Urmatorul articolVideo: Fa-ti o electrocardiograma folosind terminalul iPhone 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.