Video: Fa-ti o electrocardiograma folosind terminalul iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dY7ZQM5eah8[/youtube]

iDevice-urile sunt baza pefrecta pentru dezvoltarea si folosirea unor accesorii foarte foarte interesante dar in acelasi timp importante iar cel din clipul video de mai sus nu face exceptie. Ce vedeti acolo este unn accesoriu cu ajutorul caruia va puteti masura bataile inimii si putetei face o electrocardiograma direct pe terminalul vostru iPhone 4. Accesoriul acesta este format dintr-o carcasa care percepe bataile inimii prin intermediul celor 2 electrozi montati in partea din spate. Informatiile sunt afisate pe o aplicatie speciala de pe terminal care va spune cate batai pe minut are inima voastra dar va arata totodata si un grafic al batailor acestora.

Interesant este ca accesoriul poate face o electrocargiograma di prin conectarea electrozilor la mini, nu doar la piept in dreptul inimii. Acest produs va fi prezentat saptamana viitoare la CES 2011 si sincr sa fiu sunt extrem de interesat sa vad ce vor arata acolo producatorii sai.

Tehnologia avanseaza intr-un ritm infernal si eu unul sunt mandru ca detin un dispozitiv care poate fi folosit pentru a face lucruri de genul celor prezentate in clipul de mai sus.

3 COMENTARII