Prima Pagina Google Video: Mac OS X ruland pe netbook-ul Google Cr-48

Video: Mac OS X ruland pe netbook-ul Google Cr-48

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CdxL2PWwI64[/youtube]

Nu a trecut nici macar o luna de cand Google a prezentat lumii intregi noul sau netbook ce ruleaza Google Chrome OS si iata ca deja avem un video cu prima sa “vandalizare”. Multi au spus ca, Chrome OS este departe de cerintele pietii, netbook-ul fiind un esec in forma sa actuala. Daca va place ideea celor de la Google si aveati de gand sa va achizitionati un Cr-48, ei bine va anunt ca pe el veti putea instala nu doar Chrome OS ci si Mac OS X sau Windows.

In clipul video de mai sus avem o mica demonstratie a faptului ca Mac OS X ruleaza fara probleme pe acest netbook iar un mic tutorial pentru instalare gasiti aici. So, Google Cr-48 pare a fi un netbook multifunctional, acum ramane de vazut cum se va descurca in lumea reala si ce sanse va avea in fata Macbook Air-ului.

  • Ticu

    fara Quartz Extreme nu prea are rost, esti cam limitat.

  • Tigris Regalis

    “… va anunt ca pe el veti putea instala nu doar Chrome OS ci si Mac OS X sau Windows” – într-adevăr, tehnic poate că este posibil, dar legal nu poți instala Mac OS decât pe un Mac.

    Însă este interesant că nici n-a apărut bine Chrome OS (Beta, presupun) și deja s-a simțit nevoia de a fi înlocuit cu alt OS. Să fie oare un nou fail marca Google?

  • Eh, se poate? Se poate. Stai tu linistit ca Apple nu plange daca oamenii “sodomizeaza” netbook-urile Google cu Mac OS X.