Iata cum poti obtine confirmarea trimiterii SMS/MMS-urilor fara a face jailbreak

Unul dintre marile lipsuri ale iOS il constitune faptul ca pentru SMS/MMS-urile trimise folosind aplicatia Messages nu primim confirmarea ca destinatarul a primit efectiv acele mesaje. Majoritatea telefoanelor de pe piata au aceasta functie insa iPhone-ul nu o are nativ, totusi ea poate fi implementata fie folosind tweak-uri din Cydia fie folosind aplicatii gen BiteSMS, SwirlySMS din Cydia. Cum nu toti posesorii de iDevices vor sa faca jailbreak pentru a avea acces la Cydia, in cele ce urmeaza va voi prezenta o metoda destul de simpla de a forta operatorul sa va trimita un SMS cu confirmarea ca mesajul vostru a ajuns la destinatar.

Anumite retele de telefonie mobila(excludem Orange pe care am testat deja) ne permit sa introducem codurile *N# si *T# la inceputul unui mesaj si expediantul mesajului va primi un SMS atunci cand mesajul ajunge efectiv la destinatar. Practic daca introduceti unul dintre acele 2 coduri la inceputul mesajului vostru ar trebui sa primiti un SMS cand mesjaul ajunge la destinatar exact ca in imaginea de mai sus. Desigur ca am testat acele coduri pe Orange si din pacate ele nu au functionat deci ramane sa verificati voi pe Vodafone/Cosmote deoarece nu am nici o cartela a cestor 2 operatori.

Da aveti 0.79€ de dat atunci puteti testa aceasta aplicatie din AppStore care introduce automat codul corespunzator inaintea oricarui mesaj. Aplicatia functioneaza doar cu Orange Romania.

UPDATE: Solutia este nefunctionala pe retele din Romania.

Pretul initial:
Numele:
SMS Delivery Notifications Premium Pro

0.79





Developer: AD ROI – Investim…
Categoria: Utilities


Descriere: Update 1.4
New Carriers Added:

Italy – TIM
Italy – Vodafone

Update 1.3
Change in Croatia carrier code.

Update 1.2

New Carriers Added

Australia – 3
Australia – Three
Bosnia and Herzegovina – BH Teleco…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.7 Mb