Cateva accesorii interesante pentru iDevices prezentate la CES

iSound portable PowerMax este un incarcator extern pentru iDevices ce are o capacitate de stocare a energiei de aproape 16.000 Mah, adica de aproximativ 10 ori mai mare decat capacitatea bateriei terminalului iPhone 4. Acest dispozitiv costa doar 140$ insa permite incarcarea simultana a 5 iDevice-uri iar la o asemenea capacitate probabil le puteti incarca de 2 ori pe fiecare in parte.

Familia lui Bob Marley a fost prezenta la CES anul acesta lentru a demonstra o parte dintre produsele fabricate e firma proprie in colaborare cu alti investitori. Vorbim despre cateva docking stations echipate cu sisteme audio performante plus cateva modele de casti pentru iDevice-uri. Produsele au denumiri destul de exotice si preturi pe masura, o pereche de casti costand minim 30$ iar un docking station ajungand pana la 500$.

Firma Optoma din SUA a produs cateva dock-uri pentru iDevices care au capacitatea de a proiecta imagini pe suprafete plane folosind pico proiectoare. Aceste dock-uri preiau informatiile din iDevice-uri prin intermediul portului de 30-pini si le proiecteaza folosind proiectoarele incorporate. Dock-urile au speakere integrate, porturi VGA si HDMI si sunt capabile sa proiecteze o imagine de 120 inch intr-o camera intunecata.

2 COMENTARII