Prima Pagina accesorii Inregistreaza toate convorbirile facute cu un iPhone folosind Call Mynah

Inregistreaza toate convorbirile facute cu un iPhone folosind Call Mynah

Call Mynah este un dispozitiv foarte interesant care permite utilizatorilor sa inregistreze convorbirile telefonice facute cu telefoanele lor. Acest mic dispozitiv poate fi folosit si cu un iPhone iar conectarea la iDevices e face prin intermediul Bluetooth. Dupa ce conectati accesoriul la telefon el va inregistra orice convorbire dorita si o va stoca in cardul inclus care are o capacitate de 2 GB> Dispozitivul poate fi mai apoi conectat la un calculator unde puteti descarca toate convorbirile inregistrate de voi. Accesoriul este compatibil cu aproape toate modelele de smartphone-uri disponibile pe piata.

Call Mynah costa 200€ si poate fi achizitionat de aici.

  • alx

    da….un mare minus pt multe telefoane de ultima generatie….nu poti inregistra convorbirea direct din recorderul incorporat. La capitolul asta singurele care faceau treaba asta (si inca o fac…cred) sunt Nokia…cu recorderul incorporat poti inregistra

  • Pingback: Tweets that mention Inregistreaza toate convorbirile facute cu un iPhone folosind Call Mynah -- Topsy.com()

  • seby97

    Din cate stiu este ilegal sa inregistrezi o convorbire atata timp cat ambele persoane nu-s dau acordu.

  • ionutz51

    Exista vreo aplicatie sau tweak pentru a-mi programa 3GS-ul sa se stinga si sa porneasca la anumite ore?Functia asta e banala pe alte telefoane.O are si fiorsetul de la RDS.