redsn0w 0.9.7 beta 5 disponibil, rezolva multe probleme

Dev Team tocmai a anuntat ca redsn0w 0.9.7 beta 5 este disponibil pentru download de pe site-ul oficial al echipei. A trecut mai bine de o saptamana de la ultima versiune beta lansata in cadrul acestei faze de testare insa iata ca acum avem beta 5 care rezolva multe dintre problemele versiunii anterioare. Problemele cu Bluetooth-ul au fost rezolvate si Dev Team a reusit sa rezolve majoritatea problemelor ce tineau de buna functionare a programului asa ca nu ar trebui sa aveti probleme cu rularea acestuia.  Echipa ne recomanda sa NU piratam iOS 4.2 beta 3 deoarece este disponibil doar developerilor si ar trebui luat doar dintr-un cont de developer achizitionat la Apple.

Dev Team anunta ca exista si o versiune pentru Windows a redsn0w 0.9.7 beta 5 insa aceasta este foarte foarte greoaie, adica instaleaza foarte greu fisierele necesare jailbreak-ului asa ca ea nu va fi lansata pana cand echipa nu va reusi sa rezolve problemele cu instalarea.

redsn0w 0.9.7 beta 5 functionaza in continuare doar pe Mac OS X si doar pentru cei care au SHSH pentru iOS 4.2 beta 3. Tutorial de jailbreak gasiti aici.

redsn0w 0.9.7 beta 5 poate fi descarcat de aici : [download id=”113″]