Video: Devil May Cry 4 Refrain iPhone 4 preview

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E_PUFfPH2xs[/youtube]

Celebrul joc Devil May Cry 4 Refrain va fi disponibil in viitorul apropiat in AppStore, compania Capcom fiind cea care a reusit sa porteze versiunea de pe console/PC pentru gamerii paltformei iOS. In joc vom putea controla caracterul Nero, in locul lui Dante cu care jucati pe versiunea pentru console, care vine echipat cu o sabie, cateva arme si o “mana de demon” care poate fi folosita pentru a printe si omora creaturile din joc. Jocul este structurat pe parcusul a 10 nivele dispuse in forma unor camere de tip labirint in care va puteti ghida cu ajutorul unei harti dispuse in dreapta ecranului.

Jocul va fi disponibil pana la sfarsitul lunii urmand ca, Capcom sa scoata cateva update-uri in lunile urmatoare, update-uri care il vor introduce pe Dante in joc plus alte noutati specifice caracterelor. Jocul pare a fi optimizat pentru Retina Display si intregul motor grafic pare a fi destul de bine realizat, desigur nu pare a fi la fel de bun precum cel din Infinity Blade insa e comparabil. Jocul va costa 6.99$ cand va fi disponibil, un pret destul de mare dar care probabil nu va conta prea mult pentru fanii seriei.

4 COMENTARII

  1. Primul meu gand: Il vreau :)) Dupa am vazut ca inca nu e si oricum in ultimul timp am cheltuit destul pe jocuri :))
    Anyway, sper sa prind vreun giveaway sau promo code. Daca o sa se simta macar pe jumate asa de marfa ca pe PC merita jucat (pentru fani evident).
    Props pentru articol. Chiar m-a bucurat.