Video: iWatchz iti permite sa folosesti dispozitivul iPod Nano ca si ceas

La lansarea noul iPod Nano a uimit lumea nu doar prin forma sa dar si prin dimensiunile reduse sau abordarea pe care a avut-o Apple in vedere in dezvoltarea sa. Noul iPod Nano este atat de mic incat poate fi folosit ca si ceas iar seria de curele produse de compania iWatchz este destinata persoanelor care au achizitionat sau intentioneaza sa achizitioneze un iPod Nano si doresc sa il foloseasca precum un ceas de mana. iWatchz a prezentat la ces 2 linii de curele pentru iPod Nano: una denumita Jelly Collection compusa din curele din silicon si o a doua denumita Carbon Collection compusa din curele fabricate din piele ecologica.

Compania a brevetat si o metoda de prindere a dispozitivelor iPod Nano de curea, metoda numita nanoclipz care o aveti demonstrata in poza de mai sus. Ideea in sine este foarte interesanta si pentru cei care au asa ceva probabil nu ar strica sa poata purta iPod-ul la mana avand in vedere ca oricum l-ar purta ca sa poata asculta muzica.

Noua colectie nu este inca disponibila pentru achizitie, dar in colectia curenta denumita Q Collection toate produsele au pretul de 24.99$.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PcrY1q8fn_s[/youtube]