Steve Jobs va lansa The Daily si iOS 4.3 alaturi de Rupert Murdoch?

Aseara v-am spus ca publicatia The Daily special conceputa pentru tableta iPad ar putea fi lansata pe 19 ianuarie impreuna cu iOS 4.3 si iPad 2. Desi o parte dintre aceasta informatie ramane in stadiul de zvon, stim sigur ca pe 19 ianuarie Steve Jobs impreuna cu Rupert Murdoch, CEO-ul News Corp., vor urca pe scena Muzeului de Arta Moderna din San Francisco si vor prezenta lumii intregi publicatia The Daily. Impreuna cu acesta este foarte posibil sa asistam si la lansarea sau cel putin prezentarea iOS 4.3 care ar aduce un nou sistem de abonari prin iTunes. Aseara Apple a lansat Xcode 4 preview 6 deci e destul de posibil ca iOS 4.3 sa nu fie departe.

The two media moguls will appear together at the San Francisco Museum of Modern Art, according to a source familiar with preparations for the event. The launch date is expected to be Jan. 19, but that may change.

In ceea ce priveste tableta iPad 2 s-ar putea sa mai avem putin de aseptat deoarece Apple nu a aratat nici o intentie de a tine vreo conferinta luna aceasta. Desigur ca asta nu inseamna neaparat ca Apple nu va prezenta iPad 2 in ianuarie, dar deocamdata ne bazam doar pe intamplarile de anul trecut si modul in care Apple respecta lansarile.

5 COMENTARII