Imagini cu noul iPhone 4 Verizon

7

E oficial, Verizon a anuntat astazi lansarea terminalului iPhone 4 special facut pentru retelele CDMA. Daca studiati poza de mai sus observati ca prima schimbare majora consta in modificarea structurii antenelor terminalului, adica exact ce am vazut noi saptamana trecuta prezentat intr-un clip video publicat pe internet. Acest nou design va rezolva intr-adevar probleme cu antena si probabil va supara foarte multi posesori de iPhone 4 care au fost nevoiti sa achizitioneze carcase Bumper pentru a scapa de aceste probleme.

A doua mare modificare consta in optiunea personal hotspot care aduce pe iPhone posibilitatea de a folosi terminalul ca si Wi-Fi hotspot pentru maxim 5 dispozitive. Practic aceasta functionalitate exista la terminale Android de multa vreme si ea poate fi duplicata folosind aplicatia MyWi din Cydia. Noua functie va fi disponibila doar cu iOS 4.2.5 lansat special pentru versiunea aceasta a terminalelor. E foarte posibil ca iOS 4.2.5 sa fie disponibil si pentru restul terminalelor iPhone 4 in curand.

A treia modificare consta in relocarea butoanelor dispozitivului datorita modificarilor aduse antenelor iar ar putea determina producatorii de carcase sa reproiecteze design-urile actualelor produse.

Cam atat aduce nou iPhone 4 Verizon. Din punct de vedere hardware dispozitivele sunt identice.