Aplicatia Google Places disponibila pentru iPhone, aduce informatii despre restaurante, localuri din jurul tau

Google Places este o noua aplicatie pentru iDevices ce tocmai a fost acceptata in AppStore. Folosind noua aplicatie puteti afla informatii despre aproape orice fel de localuri sau puncte de atractie din orasul vostru. Google are o baza de date destul de mare cu restaurante, hoteluri, benzinarii, pizzerii, baruri, cafenele, oficii postale, etc, deci e destul de probabil sa gasiti o utilitate acestei aplicatii. Pentru a o folosi trebuie sa va activati GPS-ul iar aplicatia va afisa informatii despre localuri/puncte de atractie cat mai apropiate de coordonatele voastre insa puteti efectua deasemenea cautari pentru alte localuri.

Personal gasesc Google Places extrem de utila deoarece ofera informatii cu privire la distanta fata de locatia propusa plus directia in care trebuie sa mergeti pentru a o gasi. Pe langa directii veti putea gasi informatii detaliate cu privire la local, review-uri ale utilizatorilor care au trecut pe acolo, un numar de telefon, o adresa sau un link catre site-ul localului. Sfatul meu este sa descarcati aplicatia din AppStore si sa o testati, este gratuita.

Pretul initial:
Numele:
Google Places

Gratuit





Developer: Google Mobile
Categoria: Lifestyle


Descriere: Google Places with Hotpot helps you discover nearby places you’ll love. Quickly search for Restaurants, Cafes, Bars and other places, while on the go.

Google Places also makes it easy to quickly rate the…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.9 Mb


8 COMENTARII