iPhone 4 CDMA pentru Verizon nu are probleme cu semnalul!

Aseara Verizon a prezentat noul iPhone 4 CDMA facut special pentru reteaua sa. Noul dispozitiv are o structura exterioara diferita fata de cea a versiunii GSM, adica antenele au fost reconfigurate pentru a functiona pe reteaua Verizon dar si pentru a impiedica pierderea semnalului. Cei care au avut ocazia de a testa terminalul aseara dupa conferinta confirma faptul ca dispozitivul nu mai pierde semnalul atat de mult daca partea din stanga jos este acoperita deci Apple a gasit metoda potrivita pentru a rezolva aceasta problema. Acoperirea despartiturii dintre antene are drept efect pierderea unei liniute de semnal si nimic mai mult, semn ca utilizatorii nu se vor mai plange la fel de mult ca posesorii versiunii GSM.

Pentru a reduce indicatorul de semnal cu o liniuta a fost nevoie de acoperirea intregului terminal cu palmele, deci e cat se poate de evident faptul ca problema a fost rezolvata de catre Apple. Ma bucur ca Apple a reusit sa rezolve aceasta problema, acum le cer sa ne schimbe si noua terminalele cu unele care au antena precum cel al Verizon pentru a ne bucura si noi de semnal puternic indiferent de modalitatea in care tinem terminalele.

After testing the Verizon iPhone in the carrier’s press call, Ars Technica’s Chris Foresman reports that bridging the remaining gap on the device’s antenna did not attenuate the CDMA signal reception, not even during a call. Reporting for Slashgear, Evan Sellek only noticed a signal drop of one bar (from 4/5 to 3/5) when bridging the antenna gap on the Verizon iPhone. PCMag’ Sascha Segan only noticed a signal bar disappearing when bridging all four antenna notches on the Verizon iPhone, an unlikely scenario in most real-life cases.

Ce parere aveti, va fi supusa Apple unui sir de critici datorita deciziei de a modifica structura antenelor dupa ce in vara a spus ca nu exista probleme?