Google admite ca Nexus S se reseteaza in timpul apelurilor telefonice

Credeati ca doar Apple face telefoane care au probleme cu functia de telefonie? Ei bine gresiti.. pentru ca Google Nexus S se reseteaza singur in timpul apelurilor telefonie iar un reprezentant al Google a recunoscut ca problema exista. Pe forumul de discutii al Google cativa utilizatori au cerut ajutor in rezolvarea acestor probleme cu resetarea iar un angajat al Google a raspuns confirmand ca problema exista, ca a fost reprodusa de angajati si ca Google incearca sa gaseasca o metoda de a o rezolva.

Q: Since the update i have been experiencing random reboots at least once every two days. Its driving me nuts. Anyone else having this issue?

Device:Nexus S
Carrier:T Mobile
Country / Language: US
OS / Browser / build number (if applicable):Android/ Gingerbread 2.3.1/GRH78

A: Hey all,

So we’ve successfully reproduced this issue and are in the process of investigating with Samsung. I’ll provide updates as soon as I have them.

-Ry Guy

Va isca aceasta problema un scandal la fel de mare precum Antennagate de vara trecuta? Desigur ca nu deoarece Nexus S nu este nici pe departe la fel de popular precum iPhone 4. Aceasta problema va trece neobservata de majoritatea utilizatorilor carora Google Nexus S le este la fel de neinteresant precum Nokia N8.

3 COMENTARII