geohot lupta impotriva acuzatiilor formulate de Sony

Aseara v-am spus ca Sony a introdus o cerere de chemare in judecata la o instanta din California prin care ii acuza pe geohot si membrii echipei fail0verflow de incalcarea drepturilor de autor si distribuirea de materiale ilegale. geohot si-a angajat un avocat, a depus o intampinare la cererea de chemare in judecata si e posibil sa scape de aceasta prima tentativa de a fi tras la raspundere pe baza unu viciu de procedura. Avocatul lui geohot sustine ca instalta din California nu este competenta de a judeca acest caz deoarece geohot nu este domiciliat in acel stat.

Mr. Hotz is not a resident of California, does not consent to jurisdiction in California, intends to file a Motion to Dismiss for Lack of Personal Jurisdiction and requests this court delay hearing on this TRO until after the court has ruled on such Motion to Dismiss.

Detalii despre modul in care se va apara geohot gasiti aici. Sper sa isi gaseasca un aparator bun pentru ca este nevoie de oameni ca el in comunitatea internationala a jailbreak-erilor.