Prima Pagina aplicatii iOS 4.3: iPad 2 face poze, inregistreaza video, are aceeasi rezolutie precum...

iOS 4.3: iPad 2 face poze, inregistreaza video, are aceeasi rezolutie precum iPad

Cei de la 9to5Mac au descoperit cateva lucruri interesante in iOS 4.3 pentru tableta iPad. In primul rand avem iconite pentru aplicatia Camera care denota ca tableta este capabila sa faca poze dar si sa filmeze clipuri video. Pe langa aceste iconite au fost gasite si 2 imagini in care este reprezentat shutterul camerei care apare atunci cand facem o poza iar acesta are rezolutia 1024×768, aceeasi cu cea a actualului mode al tabletei iPad. S-a speculat ca iPad 2 va avea un ecran retina cu o rezolutie mai mare insa daca e sa ne luam dupa aceste imagini atunci tableta va avea exact aceeasi rezolutie si probabil un ecran cu exact aceleasi specificatii.

Ma asteptam sa putem face poze si sa filmam insa nu ma asteptam ca iPad 2 sa nu aiba o rezolutie mai mare. Totusi daca rezolutia este aceeasi, asta nu inseamna ca Apple nu ar putea creste usor numarul de pixeli per inch sau nu ar putea face alte optimizari ecranului. Va fi foarte interesant de vazut ce anume va aduce nou iPad 2 si daca va fi peste tabletele disponibile pe piata la ora actuala.

 • Vally

  Man e logic ca daca are aceeasi rezolutie si diagonala mai mica are mai multe puncte/inch!
  Deci chiar o sa fie o retina pt ipad! O sa se vada mai bine ca la actualul Ipad
  mai mare era chiar prea de tot pt aplicatii …

 • mie mi-ar placea mult sa reduca din grosime amarginii din jurul ecranului. mi s epare prea groasa ca proportii.. speram sa duca ecranul pana mai in capetele tabletei. stiu ca e strict aspect de design si nu ne schimba viata cu nimic dar totusi. ­čÖé

 • Maracq

  Sa fie peste ce tableta care este la ora actuala? Poate peste iPad 1. Sper ca nu te referi la gluma proasta de la Samsung. Sistem de operare upscalat cu tot cu aplicatiile lui. Nici o aplicatie nativa. Si display de 7 inch. De asta nu mai zice nimeni ca e un telefon mai mare (pentru ca chiar asa e).

 • Pingback: Imagini cu aplicatia Camera pentru iPad 2()