Vibrafications permite personalizarea vibratiilor din iOS

Vibrafications este un nou tweak disponibil in Cydia cu ajutorul caruia putem personaliza functia de vibratii din iOS. Tweak-ul nu vine cu o iconita in Homescreen insa toate setarile pot fi modificate din meniul Settings. Folosind acest tweak putem seta diferite vibratii pentru diferite aplicatii sau contacte din agenda noastra. Spre exemplu putem seta ca atunci cand primim un SMS/MMS telefonul sa vibreze intr-un anumit fel, atunci cand primim un mesaj intr-o aplicatie sa vibreze intr-un anumit fel sau atunci cand suna un anumit contact terminalul sa vibreze intr-un anumit fel.

Pot fi stabilite diferse patterns sau modele pentru vibratii, adica puteti seta ca terminalul sa vibreze odata pe secunda pentru cateva secunde, de 3 ori pe secunda cu un sfert de secunda pauza intre vibratii, etc. Tweak-ul este disponibil in Cydia in repo-ul BigBoss in 2 versiuni: una gratuita si una care costa 3.99$.

Requires iOS 4.0+, and iPhone

Vibrafications is a tweak that allows you to set custom vibration patterns to different alerts. You can set a custom pattern for individual contacts in mail or sms, or you can set a default pattern for mail and sms in general, and you can define custom patterns for push notifications, or a default one for all push notifications.

Patterns include things like vibrate three times for half a second each with a quarter second in between each vibration.

No new icons are added to your home screen. Options can be configured in your Settings app.