iOS 4.3 are o problema cu tastarea cuvintelor

Au aparut luna aceasta cateva zvonuri pe internet care indicau faptul ca iOS 4 ar avea probleme cu tastarea corecta a cuvintelor insa nu le-am dat prea multa importanta pana acum cand am realizat ca iOS 4.3 are o problema cu tastarea cuvintelor. Din Safari am incercat sa scriu un comentariu pe acest site si am observat ca telefonul introducea litere/semne pe care eu nu le tastam pe tastatura. Spre exemplu foloseam tastele din poza pentru a scrie ceva si cand am apasat pe V mi-a aparut un punct in locul litere, situatia s-a repetat si cu P in loc de I plus alte cateva litere aparute din senin acolo. Nu foloseam vreo aplicatie din AppStore ca sa pot spune ca e ea de vina ci voloseam Safari care vine cu iOS 4.3.

Nu am crezut zvonurile pana astazi cand am patit-o si probabil multi dintre voi nu au avut o asemenea problema cu iOS si nu vor crede ce scriu eu aici, insa exista printre voi persoane care au avut asemenea probeme cu iOS 4? Cum s-au manifestat?

Mai jos aveti un video publicat de mine anul trecut in care este exemplificata o problema asemanatoare pe iOS 4.2.1.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cMAAM8i33s0[/youtube]

8 COMENTARII

  1. In primul rand ca 4.3 este de abia beta 1 si in al doilea rand eu am pe iPad 4.2.1 si nu am sesizat niciodata probleme de tastare.
    Si 4.1 beta avea fooarte multe probleme. Deci mi se pare putin fortat postul. Nu poti face o evaluare a unei versiuni de OS din primul beta!

  2. Corect, si avand in vedere ca e beta putem scoate la iveala bugurile. Sau mergem pe principiul: e beta, e ok sa aiba buguri, sa le lasam in pace?
    @Dan: Daca nu a aparut la tine asta nu inseamna ca nu exista, stii prea bine asta. Bugurile pot fi atat de diversificate si se pot manifesta izolat mai alex la cate milioane de iDevice-uri sunt.

  3. Inteleg ca e beta, dar sa faci un update de os si sa strici si ce functiona in versiunile vechi, … bine ca macar dial pad-ul functioneaza, macar poti forma un numar