Prima Pagina iPhone 24% reducere la achizitia unui iPhone de la Orange!

24% reducere la achizitia unui iPhone de la Orange!

Calendarul Surprizelor de la Orange se va incheia astazi “in stil mare” cu o reducere de 24% pentru toate telefoanele disponibile in magazinul online al companiei. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa achizitionati un terminal impreuna cu un abonament iar reducerea se aplica la pretul FARA TVA al dispozitivului. Promotia se aplica si pentru terminalele iPhone disponibile in magazinul online, insa din pacate in momentul de fata doar modelul de 32GB iPhone 3GS 8 GB este disponibil pentru achizitie. Promotia este valabila DOAR astazi 14 ianuarie, deci puteti achizitiona terminalele la pret redus pana la ora 0:00.

Daca aveti de achizitionat un iPhone va recomand sa o faceti acum pentru ca nu se stie cand va mai exista o oferta la fel de avantajoasa!

UPDATE: Se pare ca deocamdata a ramas doar iPhone 3GS de 8GB in magazinul online, iPhone 4 nu mai este disponibil.

Multumesc Paul.

 • Mario

  Nu mai e nici cel de 32 GB disponibil.

 • Cand am scris eu era :)) Share it please!

 • baubau

  A mai ramas doar 3GS de 8GB

 • Hmmm, cu cel mai ieftin abonament, adica Fluture 9, aproape ca merita sa-l cumperi. Pretul total cu valoaea abonamentului pe 3 luni(atat esti obligat sa-l pastrezi) ar fi undeva la 464 euro, putin sub 2000 lei. Cu restul abonamentelor, in opinia mea, nu merita cumparat.

 • Tavyyy

  Robert, nu o sa poti inchide abonamentul dupa 3 luni pt k achizitionezi telefonul la pretul respectivului abonament.

 • Stefan

  Incredibil, au pastrat in magazin numai ciurucurile…

 • @Tavyyy: scuza-ma, dar nu prea inteleg ce ai vrut sa zici. Ab. Flurure9 se face pe minim 3 luni, asta insemna ca il poti rezilia dupa a 3-a luna (trebuie sa anunti cu 30 zile mai repede). Cu acest abonament iPhone 3GS 8Gb e 572,83 Euro. Daca scazi 24%, ajungi la 462 Euro. La suma asta mai adaugi de trei ori valoarea abonamentului pe 3 luni, adica 28 euro si practic ai fi avut telefonul la 490 Euro. Putin peste 2000 lei(in primul comentariu am scris sub din greseala). Oricum oferta s-a terminat 🙂

 • Tavyyy

  @robert nu stiam k poti sa iti faci abonament pe mai putin 1 an.in cazul ala nu poti rezilia. Probabil cum zici tu da.

 • @Tavyyy: Fluture 9 e un abonament mai ciudat, esti obligat sa-l pastrezi minim trei luni. In fiecare luna primesti un anumit credit, in valoarea caruia poti activa niste obtiuni. E singurul abonament la care perioada minima contractuala este mai mica de 12 luni