Video: FakeClockUp creste viteza de raspuns a iOS!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UMY88THClCY[/youtube]

FakeClockUp este un tweak foarte interesant cu ajutorul caruia puteti creste viteza de raspuns a animatiilor din iOS! Tweak-ul este destul de simplu de folosit, nu are o iconita, insa apare in meniul Settings din iPhone unde aveti posibilitatea de a seta valoarea pentru scaderea sau cresterea timpului de raspuns a meniurilor/animatiilor din iOS. Setarea unui timp de raspuns ridicat va avea drept efect functionarea terminalului precum in primele imagini. Setarea unui timp de raspuns scazut va avea drept efect timpi de raspuns scazuti, asa cum vedeti un ultima parte a clipului video.

FakeClockUp poate fi instalat gratuit din repo-ul http://cydia.myrepospace.com/GrislySquirrel/.

22 COMENTARII

  1. ai uitat sa subliniezi ca acest tweak sporeste descarcarea bateriei cel mai adesea. eu l-am instalat de vreo 4 zile si bateria a inceput sa ma tina mai putin cu 15% pe ipod touch 4g 🙂

  2. Merge prea rapid. Nu imi place datorita faptului ca se misca prea brusc. Nu merita sa-l pui pe 2,5x. Eu l-am pus pe 1,2x la 3gs-ul meu si cred ca este destul. Merge ok. Am 4.0.1

  3. Nu mareste sau micsoreaza timpul de deschidere al aplicatiei ci doar animatia de deschidere.Una din frumusetile iOS-ului este tocmai aceasta animatie.

  4. Logic ar fi sa ne ajute la consumul bateriei aÈ™teptând mai putin deschiderea unei aplicaÈ›ii…cred ca este util celor cu 3G

  5. are impact foarte mare aceast tweak .
    de la un timp imi venea sa il arunc pe geam la cat de greu imi intra macar intr-un folder.
    PS: am si eu nevoie de ajutor , un update la cydia cum fac?

  6. si eu am incercat de knd a aparut postul si nu reusesc sa adaug sursa,am 3g si ios 4.0.1 m-ar fi ajutat cred sa se miste cat de cat..

  7. Badvalyboi mie mi-a aparut in cydia.
    Dupa ce a dat o serie de erori acuma l-am instalat.
    E adevarat ca se comporta ca o racheta asa repede merge

  8. mai trebuie adaugata ceva sursa ca mie imi da ” did not find repository”ca ma gandesc ca este ceva subsursa a uneia mai mari sau cum?

  9. nush dc la mine nu vrea sub nici o forma..ii introduc sursa si nu imi arata ca o gaseste cum ar fi normal..adik sa te atentioneze ca pachetele alea nu au semnatura digitala si “add anyway”..imi da direct update source si dupa ce termina de update nu imi apare sursa sau macar programul..am incercat si in diferite zile,am zis poate poate..nimic..

  10. revin cu un comentariu referitor la baterie: pe un iPhone 3G cu 4.2.1 se consuma mult mai repede bateria. am pus pe 5x si abia daca ma tine 1 zi bateria. Merita, se simte ca raspunde mai repede la comenzi, dar din punctul de vedere al bateriei, e un compromis destul de mare.

  11. L-am pus și eu pe 3g cu ios 4.2.1,merge bine, când blochez telefonul se aude click fix când apăs pe buton, nu ca înainte, super aplicație. Buna pentru generațiile mai vechi. Meniul merge super.