Imagini cu aplicatia Camera pentru iPad 2

V-am spus ieri ca in iOS 4.3 pentru iDevices au fost gasite cateva imagini care indica foarte clar faptul ca tableta iPad 2 este capabila sa faca poze si sa inregistreze continut video. Daca ieri vedeam doar o fractiune a acestor imagini, iata ca astazi avem cateva complete, la rezolutia nativa a monitorului tabletei. Tot ieri v-am spus ca rezolutia tabletei iPad 2 este identica precum cea a tabletei actuale, iar imaginile acestea culese din simulatorul iOS 4.3 releva exact acelasi lucru. Problema este ca simulatorul este limitat la a afisa imagini care au rezolutia maxima 1025×768(cea a tabletei actuale) deci iPad 2 ar putea avea o rezolutie mai mare insa nou nu avem cum sa aflam acum deoarece simulatorul e limitat la rezolutia modelului actual.

Acum avem confirmarea ca iPad 2 va face poze si va inregistra clipuri video, tot ce mai ramane este sa o vedem lansata si in mainile noastre!

UPDATE: Iata si un extras din iOS 4.3 care demonstreaza clar faptul ca putem sincroniza cu iTunes clipurile video si pozele facute cu iPad 2.