Prima Pagina Apple Imagini cu aplicatia Camera pentru iPad 2

Imagini cu aplicatia Camera pentru iPad 2

V-am spus ieri ca in iOS 4.3 pentru iDevices au fost gasite cateva imagini care indica foarte clar faptul ca tableta iPad 2 este capabila sa faca poze si sa inregistreze continut video. Daca ieri vedeam doar o fractiune a acestor imagini, iata ca astazi avem cateva complete, la rezolutia nativa a monitorului tabletei. Tot ieri v-am spus ca rezolutia tabletei iPad 2 este identica precum cea a tabletei actuale, iar imaginile acestea culese din simulatorul iOS 4.3 releva exact acelasi lucru. Problema este ca simulatorul este limitat la a afisa imagini care au rezolutia maxima 1025×768(cea a tabletei actuale) deci iPad 2 ar putea avea o rezolutie mai mare insa nou nu avem cum sa aflam acum deoarece simulatorul e limitat la rezolutia modelului actual.

Acum avem confirmarea ca iPad 2 va face poze si va inregistra clipuri video, tot ce mai ramane este sa o vedem lansata si in mainile noastre!

UPDATE: Iata si un extras din iOS 4.3 care demonstreaza clar faptul ca putem sincroniza cu iTunes clipurile video si pozele facute cu iPad 2.

LIKE
Articolul anterioriPhone 3G si iPod Touch 2G – primele victime ale iOS 4?
Urmatorul articolApple va implementa Photo Booth pe iDevice-uri