iPhone 3G si iPod Touch 2G – primele victime ale iOS 4?

iOS 4.3 beta 1 este disponibil pentru developeri inca de ieri si majoritatea posesorilor de iDevice-uri se bucura de noutatile implementatea de Apple, exceptie fac posesorii de iPhone 3G si iPod Touch 2G pentru care iOS 4.3 beta 1 nu este disponibil. iPhone 3G are foarte mari probleme de performanta cu iOS 4 si Apple a fost chiar actionata in instanta de clienti nemultumiti de performantele dispozitivului. Nu stiu daca aceste procese au contat sau nu in decizia luata de Apple, insa iOS 4.3 beta 1 nu este disponibil pentru cele 2 terminale si nu va fi vreodata. Principalul motiv pentru scoaterea suportului ar fi hardware-ul celor 2 dispozitive, hardware care uneori abia reuseste sa ruleze iOS 4, chiar si fara multitasking si wallpapere.

Nu dispearati! Daca aceasta prima versiune beta nu este disponibila pentru terminalul vostru, urmatoarele versiuni sau versiunea finala ar putea functiona pe cele 2 iDevice-uri. Apple nu a declarat nimic in legatura cu scoaterea suportului pentru iPhone 3G si iPod Touch 2G din iOS 4.3 beta 1 deci teoretic ar trebui sa apara o versiune si pentru ele. Daca Apple ar decide sa le scoata din lista produselor compatibile, ar fi pentru prima oara cand Apple nu ofera o versiune de iOS pentru 3 generatii de terminale iPhone/iPod Touch.

Articolul precedentPrint Sharing aduce functii avansate pentru printare in iOS
Articolul următorImagini cu aplicatia Camera pentru iPad 2
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.