iPhone 3G si iPod Touch 2G – primele victime ale iOS 4?

iOS 4.3 beta 1 este disponibil pentru developeri inca de ieri si majoritatea posesorilor de iDevice-uri se bucura de noutatile implementatea de Apple, exceptie fac posesorii de iPhone 3G si iPod Touch 2G pentru care iOS 4.3 beta 1 nu este disponibil. iPhone 3G are foarte mari probleme de performanta cu iOS 4 si Apple a fost chiar actionata in instanta de clienti nemultumiti de performantele dispozitivului. Nu stiu daca aceste procese au contat sau nu in decizia luata de Apple, insa iOS 4.3 beta 1 nu este disponibil pentru cele 2 terminale si nu va fi vreodata. Principalul motiv pentru scoaterea suportului ar fi hardware-ul celor 2 dispozitive, hardware care uneori abia reuseste sa ruleze iOS 4, chiar si fara multitasking si wallpapere.

Nu dispearati! Daca aceasta prima versiune beta nu este disponibila pentru terminalul vostru, urmatoarele versiuni sau versiunea finala ar putea functiona pe cele 2 iDevice-uri. Apple nu a declarat nimic in legatura cu scoaterea suportului pentru iPhone 3G si iPod Touch 2G din iOS 4.3 beta 1 deci teoretic ar trebui sa apara o versiune si pentru ele. Daca Apple ar decide sa le scoata din lista produselor compatibile, ar fi pentru prima oara cand Apple nu ofera o versiune de iOS pentru 3 generatii de terminale iPhone/iPod Touch.

2 COMENTARII

  1. tehnic vorbind ipod touch 2g are un procesor de 537 mhz fata de iphone 3g care e pe doar 412 mhz iar ios 4 se misca ok fara multitasking si wallpaper singura problema ar fi aici memoria ram care este doar de 128 mb . eu zic ca totusi va iesi ios 4.3 pentru iphone 3g si ipod touch dar cu multe limitari。ori daca nu , cred ca apple va lansa ios 5 abia anul urmator deoarece in mare actualul sistem are toate lucrile ce lipseau acum cativa ani.