iOS 4.3 beta 1 si aplicatiile instabile

Azi dimineata am scris un scurt articol in care detaliam primele mele impresii despre iOS 4.3 beta 1 si modul in care functioneaza. Pentru iPhone aceasta noua versiune a iOS nu aduce mare lucru decat un baseband nou, un nou sunet pentru aplicatia Camera si optiunea de a configura durata repetarii mesajului de avertizare pentru SMS-MMS-uri. Testand noua versiune a iOS pe cateva aplicatii am sesizat ca Angry Birds are un usor lag atunci cand sunt incarcate nivele cu multe elemente grafice, Fruit Ninja se inchide din senin cand incerc sa pornesc un joc in multiplayer prin Game Center si aplicatia Twitter se inchide singura cand incerc sa vizionez o poza.

Dezvoltatorii acestor aplicatii nu au lansat nici un update pentru ele insa probabil inaintea lansarii oficiale a iOS 4.3 beta 1 vor scoate versiuni noi ale aplicatiilor deoarece in forma actuala acestea nu functioneaza chiar atat de grozav cu noul soft. Sunt sigur ca problemele nu se limiteaza doar la aceste aplicatii insa deocamdata eu doar cu ele am avut probleme dar daca voi intampina si altele va voi anunta.

Raman fidel afirmatiei din articolul initial : Imi place cum merge, nu am jailbreak, nu prea vreau sa ma intorc la iOS 4.2.1 si nici nu cred ca o voi face in viitorul apropiat.