Prima Pagina Apple iOS 4.3 beta 1 si aplicatiile instabile

iOS 4.3 beta 1 si aplicatiile instabile

Azi dimineata am scris un scurt articol in care detaliam primele mele impresii despre iOS 4.3 beta 1 si modul in care functioneaza. Pentru iPhone aceasta noua versiune a iOS nu aduce mare lucru decat un baseband nou, un nou sunet pentru aplicatia Camera si optiunea de a configura durata repetarii mesajului de avertizare pentru SMS-MMS-uri. Testand noua versiune a iOS pe cateva aplicatii am sesizat ca Angry Birds are un usor lag atunci cand sunt incarcate nivele cu multe elemente grafice, Fruit Ninja se inchide din senin cand incerc sa pornesc un joc in multiplayer prin Game Center si aplicatia Twitter se inchide singura cand incerc sa vizionez o poza.

Dezvoltatorii acestor aplicatii nu au lansat nici un update pentru ele insa probabil inaintea lansarii oficiale a iOS 4.3 beta 1 vor scoate versiuni noi ale aplicatiilor deoarece in forma actuala acestea nu functioneaza chiar atat de grozav cu noul soft. Sunt sigur ca problemele nu se limiteaza doar la aceste aplicatii insa deocamdata eu doar cu ele am avut probleme dar daca voi intampina si altele va voi anunta.

Raman fidel afirmatiei din articolul initial : Imi place cum merge, nu am jailbreak, nu prea vreau sa ma intorc la iOS 4.2.1 si nici nu cred ca o voi face in viitorul apropiat.

 • gtc black

  4.1 rullzzz….. la 4.3 deocamdata nici nu ma gandesc!

 • ccc

  Nici Skype nu merge

 • Nu prea am fost atent, ce a fost in ultima vreme. Imi cer scuze. Pe un 3GS old bb, ce recomandati. Nu am sim legit, deci o sa am nevoie de J/U/A. Momentan, am intrat in sacul celor nebuni… am 4.2.1, cu 06.15 [iPad] Multumesc anticipat!

 • Daca ai 4.2.1 ce mai vrei? E ok ala.

 • bun… dar am hActivation… nu am activat iphone cu un sim legit. am picat in problema cu battery drain. plus ca face un trafic pe internet, incredibil. in 5 zil, cam 800MB.

 • John

  Zaone am o intrebare, e posibil ca iTunes sa nu vada iphoneul pentru ca are baseband ipad?

 • @John , aceeasi problema o am si eu, dar nu am gasit solutie. Il vad ca memory storage [doar photo], dar itunes nu-l vrea. am incercat sa schimb si versiunea de iTunes, dar fara succes!

 • Nu e posibil ca nu au nici o legatura. Ce iOs aveti?

 • 3GS/ old bootrom / 4.2.1 / FW: 06.15 [iPad]

 • ccc

  Degeaba ai schimbat versiunea la itunes ,pt ca nu ai facut cum trebuie dezinstalarea itunes !
  Intra aici http://support.apple.com/kb/ht1925 ca sa vezi ordinea de dezinstalare

  1-iTunes
  2-QuickTime
  3-Apple Software Update
  4-Apple Mobile Device Support
  5-Bonjour 
  6-Apple Application Support (iTunes 9 or later)
  Doar asa poti instala o alta versiune de iTunes (mai veche ,sau mai noua)