Prima Pagina Apple Publicatia The Daily apare pe Twitter

Publicatia The Daily apare pe Twitter

Publicatia The Daily pe care Apple si Nes Corp. o tot amana de ceva vreme are incepand de astazi un cont oficial pe Twitter. Contul poarta sigla conturilor verificate de catre Twitter, deci este 100% adevarat. Grey Clayman ar putea fi cel care a facut acest cont deoarece @daily urmareste contul Twitter al lui Grey Clayman. Clayman este un fost director media al MTV si un posibil manager al publicatiei The Daily.

De ce este importanta pentru noi lansarea acestei publicatii? Deoarece Apple intentioneaza sa implementeze in iOS un nou sistem de abonari pentru aceasta revista iar acest sistem ar putea fi lansat odata cu iOS 4.3.

  • Tigris Regalis

    N-au amânat publicația, nici măcar n-au anunțat-o! Ceea ce se amână sunt doar datele anunțate de zvoneri, care nefiind oficiale, nu poți pune prea multă bază în ele. Mai multe minciuni (= date eronate) nu fac un adevăr (= pretinsa amânare datorită datelor mereu schimbătoare din zvonuri)!

  • Cu afirmatia asta i-ai facut mincinosi pe cativa jurnalisti de renume din SUA.

  • Tigris Regalis

    @zaone: N-am mustrări de conștiință, dacă n-au nimerit-o cu zvonurile, riscă să nu mai fie crezuți! Sunt destule surse de zvonuri și speculații care în timp și-au pierdut credibilitatea, parcă Ashok Kumar era numele uneia, nu-i așa? 😉

  • Oh da, ala a dat-o bine de tot in bara.