Despre viitoarea solutie de jailbreak

Daca zilele trecute nu ati vizitat zaone.ro atunci probabil ati pierdut cateva stiri foarte interesante in legatura cu noile solutii de jailbreak pe care Dev Team, comex sau Chronic Dev Team urmeaza sa le lanseze in viitor. MuscleNerd a declarat ca Dev Team isi concentreaza fortele pe dezvoltarea redsn0w 0.9.7 a.k.a Jailbreak Monte care necesita SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 pentru a face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 si 4.3. comex lucreaza in continuare la dezvoltarea unui untethered exploit pentru iOS 4.2.1 si 4.3 insa lansarea sa va fi cel mai probabil planificata dupa disponibilitatea iOS 4.3, asa cum a precizat MuscleNerd.

In paralel cu Dev Team si comex lucreaza Chronic Dev Team care a fost provocata de MuscleNerd sa lanseze o solutie de untethered jailbreak in viitorul apropiat. MuscleNerd s-a certat cu p0sixninja de la Chronic Dev Team si l-a provocat pe acesta sa “produca” o solutie de untethered jailbreak in urmatoarele 20 de zile, insa nu va asteptati la prea multe de la el.

Pe scurt, toata lumea “pregateste” ceva, insa “marile lansari” ale solutiilor de unlock/jailbreak insa acestea vor avea loc abia dupa disponibilitatea iOS 4.3.

Daca aveti un iPhone 4, un Mac si destul curaj puteti testa tutorialul de jailbreak pentru iOS 4.3.