Prima Pagina Dev Team Despre viitoarea solutie de jailbreak

Despre viitoarea solutie de jailbreak

Daca zilele trecute nu ati vizitat zaone.ro atunci probabil ati pierdut cateva stiri foarte interesante in legatura cu noile solutii de jailbreak pe care Dev Team, comex sau Chronic Dev Team urmeaza sa le lanseze in viitor. MuscleNerd a declarat ca Dev Team isi concentreaza fortele pe dezvoltarea redsn0w 0.9.7 a.k.a Jailbreak Monte care necesita SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 pentru a face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 si 4.3. comex lucreaza in continuare la dezvoltarea unui untethered exploit pentru iOS 4.2.1 si 4.3 insa lansarea sa va fi cel mai probabil planificata dupa disponibilitatea iOS 4.3, asa cum a precizat MuscleNerd.

In paralel cu Dev Team si comex lucreaza Chronic Dev Team care a fost provocata de MuscleNerd sa lanseze o solutie de untethered jailbreak in viitorul apropiat. MuscleNerd s-a certat cu p0sixninja de la Chronic Dev Team si l-a provocat pe acesta sa “produca” o solutie de untethered jailbreak in urmatoarele 20 de zile, insa nu va asteptati la prea multe de la el.

Pe scurt, toata lumea “pregateste” ceva, insa “marile lansari” ale solutiilor de unlock/jailbreak insa acestea vor avea loc abia dupa disponibilitatea iOS 4.3.

Daca aveti un iPhone 4, un Mac si destul curaj puteti testa tutorialul de jailbreak pentru iOS 4.3.

 • Share it please, sunt multi care doresc sa afle informatii.

 • Bose

  La sfarsitul articolului ai precizat ca pute face jb pe iphone 4, insa nu ai precizat ca trebuie sa avem telefonul inregistrat in contul unui developer deoarece variante de download pentru ios 4.3 beta 1 exista pe internet, dar nu sunt folositoare .

 • Nu sunt inca sigur ca exista limitarea aceasta pentru 4.3 beta 1. E posibil sa nu existe.

 • Bose

  Exista, chiar eu am incercat sa il instalez, la sfarsitul instalarii itunes mi-a blocat accesul spunandu-mi ca acest telefon nu este inregistrat intr-un cont de developer .

  Dupa care a urmat un downgrade la ios 4.1 + upgrade la 4.2.1 s.a.m.d

 • Tigris Regalis

  Anunțurile hackerilor îmi amintesc de refrenul cântecului lui Alain Delon și Dalida.

 • TKD29

  E o porcarie oricum , tot timpul zic ca dupa ce lanseaza Apple o noua versiune de soft atunci scot jailbreak, dupa ce lanseaza Apple le trebuie o luna sa dezvolte solutia dupa care Apple anunta iara un soft nou iar hackeri zic ca il lanseaza dupa ce iasa noua versiune..si tot asa, mai bine s-ar lasa de meserie si sa nu ma amageasca lumea.