Prima Pagina aplicatii Crytek cauta dezvoltatori de aplicatii pentru iOS

Crytek cauta dezvoltatori de aplicatii pentru iOS

Crytek este compania care a scos unul dintre cele mai populare 3rd person shootere din istoria gaming-ului, Crysis. Compania lucreaza de ceva vreme la Crysis 2, insa acum se orienteaza si spre platforma iOS avand in vedere ca ofera locuri de munca pentru dezvoltatori de aplicatii priceputi. Compania a publicat pe site-ul oficial un anunt in care ofera informatii despre disponibilitatea unor locuri de munca pentru dezvoltatori de aplicatii pentru iPhone si iPad plus o intreaga lista de cerinte.

CryEngine dezvoltat pentru jocul Crysis este unul dintre cele mai avansate motoare grafice pentru jocuri si exista posibiltiatea sa il vedem portat pe iDevices, doar Epic Games a reusit sa porteze Unreal Engine anul trecut. Epic Games a dezvoltat jocul Infinity Blade pentru iDevices, un joc, ce a avut parte de un succes foarte mare in principal datorita faptului ca este cel mai avansat joc, din punct de vedere grafic, pentru iOS.

Nu se stie daca vom vedea Crysis pe iDevices, insa este posibil sa vedem vreo aplicatie asociata jocului.

  • andrei

    orice este posibil

  • skull_x_man

    Nice find. Dar Unreal Engine e destul de vechi. Nu o sa vezi niciodata portat Crytek, nici pe iPhone 5. Poate o varianta muuuult modificata…Crytek Portable. 😛 Doar nu fac degeaba jocuri de ultima generatie pentru care iti trebuie un monstru de PC sa ruleze la maxim. (exemplu Far Cry si Crysis, la vremea lor).

    Oricum, daca ar fi sa scoata vreun joc, sigur o sa aiba cel mai dezvoltat engine grafic pentru idevices.

  • Well, daca Apple baga procesoare dual-core si chipuri grafice dual-core atunci e posibil sa vedem CryEngine, mult optimizat desigur, pe iDevices.