Video: Bubble Ball – o aplicatie facuta de un copil de 14 ani este mai populara decat Angry Birds?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dPZbuVXzbkQ[/youtube]

Zilele acestea internetul a vuit de stirea despre copilul de 14 ani care a facut o aplicatie ce a ajuns foarte rapid in topul celor mai descarcate aplicatii din AppStore. Se pare ca aceasta aplicatie destul de simpla a inregistrat 1 sau 2 milioane de descarcari pana acum si ar fi mai populara decat Angry Birds. Aplicatia a fost dezvoltata de Robert Nay din Utah SUA folosind software developer kit-ul fabricat de  Ansca Mobile Corona pentru dezvoltatori incepatori. Aplicatia este in AppStore de pe 29 decembrie, insa abia saptamana trecuta a ajuns in atentia lumii si a fost descarcata de sute de mii/milioane de oameni.

Subiectul este atat de interesant incat televiziunea ABC a facut un reportaj in care prezinta povestea copilului de 14 ani care a uimit America, cu potentialul sau. ABC News sustine ca aplicatia a fost descarcata de 2 milioane de ori in ultimele 2 saptamani, joi inregistrand peste 400.000 dintre acestea. Robert Nay are potentialul de a deveni “mare” si e posibil ca in viitor sa mai auzim de el.

Pretul initial:
Numele:
Bubble Ball

Gratuit





Developer: K J Nay
Categoria: Games


Descriere: Try this fun, new physics puzzle game, where you will test your ingenuity and thinking skills to get the bubble to the goal. Use the pieces and powerups provided, and come up with creative solutions! There…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.8 Mb


3 COMENTARII