Prima Pagina aplicatii Video: Dead Space si Sacred Odyssey de la EA Games si Gameloft

Video: Dead Space si Sacred Odyssey de la EA Games si Gameloft

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wQJjPVSW2T0[/youtube]

Dead Space este un Sci-Fi 3rd person shooper pe care EA Games il va lansa in AppStore pe data de 25 ianuarie. Jocul nu impresioneaza prea mult din punct de vedere grafic si dupa cum vad ca se chinuie jucatorul sa nimereasca NPC-urile ma gandesc la faptul ca nici de gameplay nu vor fi unii prea multumiti. EA Games sustine ca aceasta versiunea a Dead Space va “lega” povestile versiunilor Dead Space 1 si Dead Space 2 pentru console. Data lansarii coincide cu lansarea Dead Space 2 pentru console, insa sincer sa fiu nu stiu cati asteapta versiunea pentru iOS a acestui joc.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I0yxZiifFhw[/youtube]

Sacred Odyssey: Rise of Ayden este un nou adventure game pe care Gameloft urmeaza sa il lanseze in februarie. Jocul imprumuta foarte multe elemente din World of Warcraft, insa sincer sa fiu mi se pare mult mai interesant decat Dead Space. Grafica e departe de ce  ma asteptam eu sa vad in AppStore la ora actuala, insa gameplay-ul salveaza situatia. Gameloft a facut multe jocuri bune pentru iDevices, insa parca in ultima vreme sunt cam lipsiti de inspiratie, sau poate e doar parerea mea.

 • Deleteplz

  Holy &%#¥! ar fi genial dacă Blizzard are scoate World of Warcraft iPhone edition 😮
  Abia astept Sacred Odyssey: Rise of Ayden!

 • icamaster

  @Deleteplz iti dai seama ca nu o sa aiba cum sa fie wow pe iphone, numai toate spellurile iti ocupa mai mult decat tot ecranul, dar ar fi interesant un alt MMORPG mai simplut cu 2-3-5 clase si partea de jos cu spelluri 😀 .

 • Calin

  Ai dreptate cu inspiratia … din cate vad in trailer, Gameloft a copiat la greu gameplay-ul din Darksiders.

 • skull_x_man

  oh look…gameloft scoate legend of zelda acum…
  oh well, atata timp cat sunt fun, sunt bine venite.