Video: MegaReader iti permite sa citesti carti si sa vezi pe unde mergi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SGNIVu1d4DI[/youtube]

MegaReader este un eBook reader disponibil in AppStore care tocmai a fost actualizat, noua versiune aducand o functionalitate foarte interesanta. Folosind noua versiune a aplicatiei veti putea vedea pe ecran atat textul cartii pe care o cititi cat si o imagine cu ce se afla in fata voastra, imagine preluata de la camera terminalului vostru. MegaReader ofera utilizatorilor acces la o baza de date de aproape 2 milioane de carti, deci veti avea ce citi. Aceasta versiune a aplicatiei este disponibila pentru utilizatorii terminalului Samsung Galaxy S de ceva vreme, insa iata ca dezvoltatorii au considerat ca e timpul sa o aduca si in AppStore.

Noua functionalitate a MegaReader se numeste Heads Up Display deoarece background-ul pe care este afisat scrisul devine semi-transparent pentru a permite afisarea scrisului si a imaginilor captate de camera. Sincer sa fiu nu recomand cuiva sa citeasca si sa mearga pe strada in acelasi  timp, sau sa imite personajul din clipul video si sa se apuce de condus in timp ce citeste. Ati vazut mesajele de la sfarsitul clipului, sunt special facute pentru americani si pentru “aventurieri”.

Pretul initial:
Nume:
MegaReader Free Books – 1.8 Million Free Books

1.59





Developer: Inkstone Software…
Universala
Categoria: Book


Descriere: Always have something to read. MegaReader gives you access to over 1.8 million free eBooks thats right, almost 2 million free books! Build your own personal library from both the classics and free modern indie books for easy reading on the go.

And now…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.9 Mb


3 COMENTARII