Prima Pagina iDevices Noutati despre solutiile de jailbreak

Noutati despre solutiile de jailbreak

Saptamana trecuta a fost destul de agitata cu multe anunturi in legatura cu solutiile de jailbreak si unlock care ar trebui sa apara in viitorul apropiat. Saptamana aceasta atat Dev Team cat si p0sixninja s-au ferit sa faca declaratii in legatura cu proiectele la care lucreaza, insa sherif hashim “arunca” o teorie interesanta care il are pe geohot in mijloc. Aseara p0sixninja si Sherif Hashim au avut un scurt schimb de replici in care, cel din urma a sugerat “subtil”(si mai mult ca sigur doar de dragul raspunsului) ca geohot ar fi prin preajma si ar putea pregati o noua solutie de jailbreak, insa sincer sa fiu ma indoiesc deoarece geohot a anuntat ieri a se orienteaza spre Windows Phone 7.

V-am anuntat in legatura cu informatia asta deoarece probabil in curand o veti vedea si prin alte parti si nu are rost sa fie interpretata aiurea. Chronic Dev Team a fost “provocata” de MuscleNerd sa scoata o solutie de untethered jailbreak insa deocamdata nu s-a intamplat nimic si nici nu cred ca se va intampla ceva desi p0sixninja sustine ca ei lucreaza la dezvoltarea solutiei. Schimbul de replici dintre cei doi a pornit de la o intrebare lansata de p0sixninja care cauta o melodie pentru clipul video in care va prezenta noua solutie de jailbreak.

 • bodoo69

  @zaone / off topic / verifica si tu casuta de like me / fb / la avatare le randul de jos nu iti apar prenumele acestora / testat pe firefox / IE / chrome si din cauza acestei casute in IE si FF se deschide greu pagina.

 • danadina9

  Caterinca…

 • roler

  poate sa puna si manea in pm numai sa puna odata!!!!

 • Marg3latu

  sa caute pe taraf tv … sunt o groaza de melodii ptr ocazii ca astea !!!

 • HAhAHAHAH! bune ultimele comentarii…:)
  Bai, intr-adevar,deja e snobism…sa lanseze solutia de jailbreak. nu melodia e importanta…e importanta solutia!
  Oricum, dupa ce iese ipad 2 si 4.3 , atunci vor scoate si pt 4.2.1 jailbreak…e clar!:)

 • Odin

  Ce vă tot daţi de ceasul morţii cu amărâtul ăla de jb ?!
  Unlockul e baza.
  Fără el poţi tot sta cu jb-ul până behăi.

 • DjCultus

  Pai fara Jb nu se poate unlock-ul !

 • TheDog

  hahahahah lol @Odin