Prima Pagina Noutati Concept Video: Line Phone – un foarte interesant concept pentru un telefon...

Concept Video: Line Phone – un foarte interesant concept pentru un telefon mobil

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mHLrPOTYNQg[/youtube]

Line Phone este un telefon mobil cu touchscreen si carcasa ce are senzori tactili implementati. Conceptul este extrem de interesant deoarece ofera o cu totul noua perspectiva asupra modului in care ar trebui sa fie folosit un smartphone. Observati ca pentru a trimite un mesaj este de ajuns sa facem un swype, pentru a raspunde la fel iar pentru a schimba melodia sau modifica nivelul sunetului trebuie doar un swype pe carcasa. Artistul din spatele conceptului sustine ca 3 astfel de terminale pot fi combinate simultan deci am avea practic o mini tableta in mainile noastre.

Acesta este unul dintre cele mai interesante concepte pe care le-am vazut vreodata. Alternativ puteti vedea conceptul pentru Flip Phone.

 • Share it please!

 • cum il ti in mana daca are senzori pe toata carcasa? oricum marfa si cu numai 6 telefoane de genu ti-ai facut un super calculator de gaming

 • Ticu

  Iphone minus un buton. Mare branza. Si cine isi ia 6 terminale sa-si faca “pc mode”? Mare noutate nu-i.

 • Nokia morph e cel mai tare concept.
  Nu-mi place interfata,iti ia ochii dar nu e chiar asa prietenoasa si devine obositoare.Mare branza nu mi se pare iar forma lui sux.E prea subtire si prea lung pentru o experienta browsing,gaming,usage,etc. placuta.

 • nu imi place, e mult prea ireal

 • Adrian Octav

  interesant tocmai pt ca este ireal ! e foarte tare ideea cu senzorii de pe margine. acum parca imi doresc ca iphone-ul meu, fatza sa fie numai ecran 🙂 numai bine

 • mie imi place ca si concept. normal ca se pot gasi chichitze dar e cool totusi. carcotashi vor fii tot timpul. 🙂